CP Voltregà – FC Barcelona Lassa: Triomf contundent en una pista difícil (2-5)

Els de Ricard Muñoz s’imposen a domicili davant un rival que, tot i posar les coses difícils, no ha pogut amb la fermesa dels blaugranes

El Barça Lassa d’hoquei ha sortit victoriós de la pista del Voltregà després d’un partit exigent que ha sabut resoldre amb contundència. Els gols de Marc Gual (2), Panadero, Lucas Ordoñez i Pablo Álvarez han permès guanyar el duel per 2-5 i seguir amb la bona dinàmica a l’Ok Lliga amb tres victòries en tres jornades.

Els blaugranes han començat el duel amb ganes de mostrar que l’equip està en bona forma en aquest inici de temporada. I ho han fet ben aviat amb dos gols de Marc Gual i Panadero (0-2, min 5). Les dues dianes han fet mal al Voltregà, que ha estat sorprès per l’inici contundent dels de Ricard Muñoz. Però a mesura que passaven els minuts els locals han reaccionat, i mitjançant Gerard Teixidó, autor de dos gols en cinc minuts (un de penal), han tornat a empatar (2-2, min 18). Els culers eren conscients de la dificultat del matx. I és que aquesta temporada havien empatat (1-1) contra el Voltregà a la Lliga Catalana. El partit s’igualava i el pavelló de Sant Hipòlit, Oliveras de la Riba, animava amb força. La igualtat al marcador es plasmava també a la pista, però abans del descans Marc Gual ha rematat des de dins de l’àrea per fer el 2-3.

El pas pels vestidors ha activat encara més el Barça Lassa, que no ha deixat reaccionar el Voltregà. A més, el Barça ha rebut més faltes i ha arribat el 2-4, una falta directa que ha transformat Lucas Ordoñez de manera excel·lent col·locant la bola a l’escaire. La sentència ha arribat cinc minuts més tard, quan Pablo Álvarez ha fet un gran control dins l’àrea i ha definit amb qualitat (2-5, min 37). Cal destacar l’actuació de Sergi Fernández, que ha aturat llançaments de falta directa del Voltregà i ha evitat ocasions de perill locals. Amb el triomf els de Ricard Muñoz se situen al capdamunt de la classificació igualats amb l’Alcobendas, amb tres victòries en tres jornades de Lliga. El Barça marxa de Voltregà amb un bon triomf en una pista complicada i amb forces per afrontar els següents reptes. El proper duel serà aquest dimarts 11 (21.00 hores, Barça TV) contra el Caldes al Palau.