CP Voltregà – FC Barcelona Lassa: Arriba el primer test

CP Voltregà – FC Barcelona Lassa: Arriba el primer test

El conjunt de Ricard Muñoz s’estrena aquest dimarts a Sant Hipòlit per disputar la primera jornada de la Lliga Catalana

Tercera setmana de pretemporada i primer compromís. El Barça Lassa d’hoquei patins afronta aquest dimarts (21.00 hores) la primera cita de la pretemporada, corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana. El conjunt blaugrana es troba en el Grup A, en el qual també hi ha el Noia Freixenet. Els de Sant Sadurní seran el primer rival del Barça al Palau Blaugrana (30 d’agost).

La plantilla barcelonista ha començat aquest dilluns la tercera setmana de preparació, després d’haver estat la setmana anterior realitzant un ‘stage’ a El Montanyà. “La valoració és molt positiva, tant a nivell físic, tècnic i tàctic”, ha assegurat Ricard Muñoz. El tècnic blaugrana, davant els mitjans de comunicació, ha assenyalat que el partit d’aquest dimarts “és una primera prova” i que “el Voltregà és un bon equip”. “És un partit de pretemporada que forma part de la preparació de la Supercopa d’Espanya i de l’inici d’OK Lliga. Tenim ganes de competir bé i fer créixer l’equip”, ha afegit.

El rival és un CP Voltregà entrenat per Francesc Linares –que ha agafat el relleu de Ricard Ares– i que s’ha reforçat aquest estiu amb Xavi Crespo (Lloret) i Gerard Teixidó (Breganze). A la plantilla osonenca també hi milita Ignacio Alabart, jugador cedit pel Barça Lassa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut