CP Vic – FC Barcelona Lassa: Fi a la ratxa d’imbatibilitat (6-4)

Els blaugranes han caigut a la pista del segon classificat en la primera derrota a la Lliga, però continuen líders amb tres punts d’avantatge

El FC Barcelona Lassa ha caigut a la pista del CP Vic (6-4) en la 13a jornada de l’OK Lliga. Els blaugranes visitaven el segon classificat amb la intenció de donar un cop d’autoritat a la classificació, però el conjunt de Ferran Pujalte ha realitzat un gran partit i ha aconseguit trencar la ratxa d’imbatibilitat de l’equip culer, que ha intentat remuntar en tot moment però no ha tingut la fortuna de cara.

Minut boig per als locals

El partit ha començat amb molta igualtat, amb tots dos equips mostrant molt respecte cap a l’altre, sabedors del nivell de tots dos conjunts. El Vic, però, ha estat qui ha colpejat primer amb un minut frenètic. En poc més de 60 segons, Martí Casas ha aconseguit un doblet que ha situat el 2-0 al marcador. El primer, en una rematada dins l’àrea que ha estat a punt de salvar Sergio Fernández sobre la línia (min 7). El segon, el mateix Martí Casas ha caçat una bola morta dins l’àrea per marcar el segon (min 8).

Tot i així, el conjunt blaugrana ha intentat reaccionar conscient que encara quedava molt partit per endavant, i ha intentat tornar a endinsar-s'hi. Els locals, però, han continuat amb una efectivitat màxima de cara a porta i Cristian Rodríguez ha anotat el tercer rematant una bola al segon pal (min 11).

El Barça Lassa, però, no s’ha donat per vençut i, després de molta insistència, ha arribat el gol d’Edu Lamas.  A falta de tres minuts per al final del primer temps, un llançament llunyà molt potent ha situat el 3-1 (min 22), però la fortuna no ha acompanyat els culers. Poc més d’un minut després els blaugranes han comès la desena falta, que ha permès el llançament de falta directa de Martí Casas, que ha culminat el seu hat-trick tot just abans del descans per col·locar el 4-1 (min 24).

El segon temps ha començat amb un Barça totalment bolcat i decidit a remuntar el partit, tancant cada cop més el Vic. Als cinc minuts de joc, els locals han comès la desena falta, però Pablo Álvarez no ha pogut transformar la falta directa a causa d’una gran parada de Gerard Camps. Tot i així, els culers no han abaixat els braços i finalment ha arribat el premi del gol. Sergi Panadero, amb un bon llançament de cullera, ha anotat el 4-2 per tornar a ficar el Barça Lassa dins el partit (min 32). L’alegria, però, no li ha durat gaire, a l’equip de Ricard Muñoz, ja que tres minuts després ha arribat el 5-2. De nou de falta directa i de nou Martí Casas, que ha anotat el seu pòquer de gols.

Reacció blaugrana

Tot i així, els culers no s’han donat per vençuts, i ho han seguit intentant fins que ha arribat el golàs de Lucas Ordoñez (min 38) per tot l’escaire. Amb 12 minuts per endavant, els blaugranes han vist possible la remuntada, i encara més quan Pau Bargalló (min 40) ha aconseguit marcar el 5-4 i situar l’emoció màxima al partit.

Els últims instants han estat totalment trepidants, amb ocasions a totes dues bandes i amb pals a les dues porteries. El Barça ha tingut l’empat en diverses accions, però no la fortuna necessària per aconseguir el cinquè gol. I, a falta de dos minuts, ha arribat el 6-4 definitiu, obra de Cristian Rodríguez. El Barça no s’ha resignat i ha continuat lluitant, però no ha estat el vespre de l’equip barceloní. Martí Casas ha pogut anotar el seu cinquè gol de falta directa, però Sergi Fernández ha aturat el llançament.

Finalment, victòria del Vic i primera derrota aquesta temporada a l'OK Lliga del conjunt de Ricard Muñoz, que posa punt final a la ratxa d’imbatibilitat de 12 jornades seguides sense perdre (amb 11 victòries i un empat). Tot i així, el Barça Lassa continua líder amb 34 punts, tres més que, precisament, el Vic.