Com serà la Final Four de Lleida?

Com serà la Final Four de Lleida?

Tot el que has de saber de la Final Four que es disputarà els dies 13 i 14 de maig al Pavelló Barris Nord de Lleida i que acollirà els quatre millors equips d’hoquei d’Europa

Ja queda menys perquè comenci l’espectacle més esperat de l’hoquei europeu. I no és cap altre que la disputa de la Final Four els dies 13 i 14 de maig. Els quatre millors equips d’Europa buscaran el tron amb l’objectiu de destronar el Benfica, vigent campió de la competició. A continuació, tot el que has de saber per estar informat de la Final Four:

ELS EQUIPS

Han arribat a la Final Four el FC Barcelona, el club amb més títols de Lliga Europea guanyats, amb un total de 21; el Reus, el segon al palmarès amb un total de set; el Benfica, vigent campió i amb dos títols, i l’Oliveirense, últim subcampió i que encara no s’ha estrenat al palmarès de Lligues Europees. La primera semifinal es disputarà el dissabte 13 entre l’Oliveirense i el FC Barcelona a les 17.15 h. La segona semifinal, entre el Reus i el Benfica, es jugarà a les 19.30 h. La final es disputarà el diumenge 14 a les 16 h.  

LA SEU

Lleida és la seu de la Final Four d’aquest any. El Pavelló Barris Nord, seu habitual de l’Actel Força Lleida Basket, que milita a la LEB Or, acollirà la cita continental més important de la temporada d’hoquei. Aquest mateix pavelló, amb aforament per 5.000 persones, ja va albergar una Final Four de la UEFA Futsal Cup la temporada 2011/12, de la qual el FC Barcelona es va proclamar campió d’Europa per primera vegada a la seva història. El pavelló s’ha vestit de gala amb cartells a l’interior i a l’exterior del Barris Nord. També hi haurà espectacle d’il·luminació i  actuacions de les ‘cheerleaders’ del FC Barcelona.

COM ES PODEN COMPRAR LES ENTRADES?

Els abonaments per a la Final Four es poden adquirir al lloc web del FC Barcelona. El preu únic de 30 euros permet presenciar tots els partits que acollirà el pavelló lleidatà. L’accés als menors de set anys és gratuït (sense seient reservat). Els abonaments també es podran comprar a les taquilles del Barris Nord els mateixos dies dels partits (dissabte 13 i diumenge 14) a partir de les 11 hores.

COM ES POT SEGUIR EL PARTIT?

La Final Four, que comptarà amb més de 120 professionals acreditats del món de la comunicació, podrà ser seguida per televisió i per internet. Els partits del Barça es podran veure a Barça TV i a fcbarcelona.cat (exclusivament a l’estat espanyol). Esport3 produirà i televisarà els tres partits de la competició, que també es podran veure per la televisió pública portuguesa (RTP2). Arreu del món, podrà seguir-se mitjançant el canal de Youtube CERH-TV. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut