Citylift Girona CH – FC Barcelona Lassa: Una victòria com a desig nadalenc

Citylift Girona CH – FC Barcelona Lassa: Una victòria com a desig nadalenc

(20.30 hores, OK Liga TV) El conjunt blaugrana afronta l’últim compromís del 2016 amb la voluntat de retrobar-se amb el triomf

A les portes de les festes de Nadal, el Barça Lassa afronta aquest dimarts el darrer compromís del 2016. La visita a la pista del Citylift Girona (20.30 hores, OK Liga TV) es presenta com un repte a superar per retrobar-se amb la victòria. Especialment, després d’empatar contra el Reus (6-6) i de perdre davant el Vic (6-4) i –a la Lliga Europea– contra el Porto (2-1). “Anirem a Girona amb les ganes i amb la confiança de seguir sumant i amb l’objectiu d’intentar tenir unes vacances de Nadal tranquil·les i afrontar el 2017 amb garanties”, afirma Ricard Muñoz, tot recordant que “La Lliga és una carrera de fons que acaba el mes de juny”.

En un duel sense precedents des dels Campionats de Catalunya dels anys 40, 50 i 60, el Girona-Barça que es disputarà al pavelló de Palau II es presenta com una cita complicada pel conjunt de Ricard Muñoz: “No ens trobarem res fàcil. És un equip que acaba d’ascendir però està sumant punts importants i se li donen bé els equips de la zona alta de la classificació”. “És un equips molt perillós, amb grans individualitats, una pista molt gran i una bona porteria”, afegeix.

Sumar els tres últims punts del 2016 és necessari per assegurar-se un liderat que podria perdre’s en cas de derrota blaugrana i victòria del Vic en el duel directe a Riazor. En aquest sentit, Edu Lamas afirma que “per a nosaltres és molt important tornar a puntuar i veig a l’equip preparat per endur-nos els tres punts”. “Hem d’estar tranquils, entrenant com fins ara i així capgirarem la situació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut