CH Lloret Vila Esportiva – FC Barcelona Lassa: Huracà blaugrana a la segona meitat (1-5)

CH Lloret Vila Esportiva – FC Barcelona Lassa: Huracà blaugrana a la segona meitat (1-5)

Els homes de Ricard Muñoz aixequen la diana inicial dels locals amb cinc gols després del descans que el deixen a tocar del títol

El Barça Lassa d’hoquei ha sumat aquesta tarda tres punts que el situen una mica més a prop del títol de l’OK Lliga, que guanyaran matemàticament si vencen en les dos properes jornades o si guanyen el proper partit i Vic i Reus empaten en el seu enfrontament directe. Contra el Lloret, tot i l’ampli resultat, als blaugrana els ha costat, sobretot a la primera meitat, on un gol matiner i l’actuació de Ferran Serra han donat l’avantatge als locals. No obstant això, a la represa, els barcelonistes han posat la directa i Pablo Alvárez i Pau Bargalló, que han signat el doblet, i Matías Pascual han estat els golejadors.

Ho avisava Ricard Muñoz en la prèvia, “el Lloret és un equip gens fàcil d’atacar”. Així ha estat en els primers vint-i-cinc minuts. I és que el partit ha començat de forma immillorable pel conjunt gironí, que ha marcat en la primer aproximació, abans dels dos minuts de joc. El Barça ha començat bé el partit, dominant i aconseguit posar pilotes interiors, però no ha pogut fer res davant del gran gol de Lluís Grau, que ha sorprès tothom amb un gran cacau que s’ha colat per l’escaire.

Amb aquest escenari, el Lloret ha jugat amb intel·ligència, tancant-se bé en defensa i intentant controlar la pilota el màxim de temps possible, la qual cosa els blaugrana han evitat amb una pressió asfixiant. De fet, el Barça ha estat el dominador clar de la primera meitat, però s’ha trobat sempre una paret al davant, un excel·lent Ferran Serra que ha rebutjat tots i cadascun dels xuts barcelonistes. L’equip local també ha tingut bones ocasions, com un penal que ha fet lluir Sergi Fernández i una pilota que s’ha estavellat al pal, però no hi ha hagut més gols a la primera part (1-0).

Reacció contundent

A la represa, el Barça ha sortit a per totes i, a més, ha tingut l’encert d’empatar només començar la segona meitat. Si el Lloret havia marcat abans dels dos minuts de primera meitat, Matías Pascual no ha tardat ni 30 segons en culminar una jugada enrevessada posant l’1-1 al marcador. Era només l’inici d’uns 25 minuts magnífics dels de Ricard Muñoz, que han portat el partit a un ritme frenètic, impossible de seguir pel Lloret.

L’intercanvi de cops era constant, i la sensació, que el segon del Barça tardaria poc en arribar. L’ha pogut fer Gual de penal, però s’ha tornat a trobar la millor versió de Serra, en el llançament i en el rebuig. Sí que l’ha marcat Pablo Alvárez, que ha aprofitat la desena infracció del Lloret per transformar una falta directa (1-2, 34’). El gol ha acabat de trencar el partit, i el Barça, com un huracà, ha sentenciat en dos minuts magistrals. Entre el 38 i el 40, Bargalló ha signat un doblet i ha donat una assistència a Pablo Alvárez, que ha fet el segon en el seu compte particular (1-5).

Amb aquest resultat el matx estava vist per sentència, i el Barça ha deixat anar una mica l’accelerador. El 1-5 significa la setena victòria consecutiva dels blaugrana, que amb 67 punts els en porten 11 d’avantatge al segon classificat, el Reus, i 12 al tercer, el Vic, a cinc jornades pel final. El proper partit és divendres que ve (21 hores) contra el Vilafranca al Palau Blaugrana. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut