Cafès Novell Vilafranca – FC Barcelona Lassa: Un escenari on s’ha de tornar a demostrar el potencial

Cafès Novell Vilafranca – FC Barcelona Lassa: Un escenari on s’ha de tornar a demostrar el potencial

(21.00h) El Barça Lassa, que encadena deu victòries seguides, visita aquest divendres una pista on el curs passat van escapar-se tres punts

Les deu victòries assolides a l’OK Lliga donen crèdit a un Barça Lassa que lidera amb autoritat la classificació. Ara bé, hi ha situacions que cal evitar repetir, i s’ha de tornar a demostrar el potencial en una pista en què es va perdre el curs passat (4-3), en la cinquena jornada de Lliga. L’equip n’ha pres nota, i aquest divendres (21.00 h, OK Liga TV) es presentarà a la Poliesportiva de Vilafranca amb l’objectiu de sumar tres punts més a la classificació. Si s’aconsegueix l’onzè triomf, s’igualarà el bon inici del curs 2014/15.

Per aconseguir la victòria els barcelonistes hauran d’estar atents als punts forts del renovat Vilafranca de Josep Lluís Delriu: “El joc darrere la porteria, les possibilitats que pot oferir Àngel Rodríguez a mitja pista –que ha tornat a la competició, i ens n’alegrem molt– i la solidesa d’Arellano a la porteria”, explica Edu Castro, segon entrenador d’un equip blaugrana que vol “fer un partit seriós, estar sempre dins del partit i ser fidels al nostre estil de joc”.

El Vilafranca té la baixa de Rubén Fernández, que va rebre un cop a la cara en el duel contra el Reus (1-7). Tanmateix, el jugador Edu Lamas ha destacat que el Vilafranca és un equip “molt complet”. “Si no sortim com hem de sortir se’ns poden complicar les coses”, ha sentenciat.  “Estem en una bona dinàmica i intentarem que aquest partit no se’ns escapi”, ha afegit Edu Lamas en l’últim partit abans de rebre el Reus dimarts al Palau Blaugrana (18.30 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut