fcb.portal.reset.password

Desena jornada d’OK Lliga i un objectiu clar: assolir la desena victòria a l’OK Lliga. Per continuar liderant la competició regular amb autoritat, el Barça Lassa no es pot permetre cap moment de relaxació, i menys al Palau Blaugrana. El Lloret visitarà aquest dissabte (19.00) el feu barcelonista amb la voluntat de recuperar-se de les tres últimes desfetes davant Vilafranca (2-3), Reus (4-1) i Vic (0-8).

Tot i les tres últimes derrotes, l’equip de Manolo Barceló es troba en novena posició gràcies a l’empat davant l’Igualada i a les victòries contra el Noia (2-3), l’Alcoi (1-2) i el Girona (2-1). “El Lloret és un dels equips més joves, però ha sumat molts punts i això té un mèrit incalculable”, explica Ricard Muñoz sobre un equip que continua militant a l’OK Lliga després d’ocupar la plaça del desaparegut Cerceda. “En una lliga tan competitiva, tenir aquesta suma de punts els dóna un plus de perillositat; no ens hem de confiar”, adverteix el preparador.

Xavi Barroso també ha analitzat el proper rival per a Barça TV: “És un equip jove que hi posa moltes ganes, una intensitat brutal i que corre moltíssim. Juga molt fort les pilotes dividides i alterna les seves defenses en home i en zona”. Així doncs, caldrà “saber atacar les seves defenses, anar més forts que ells i tenir una intensitat altíssima”. En aquest inici de temporada, el joc del Lloret ha destacat per la seguretat en defensa ben a prop de la porteria de Ferran Serra, pel lideratge de David Plaza, l’aportació dels tres germans Grau i l’encert de Xavi Sulé des del punt de penal.

Del Camp Nou al Palau Blaugrana

El partit d’aquest dissabte (19.00 hores) contra el Lloret s’iniciarà només una hora després de la finalització del Barça-Màlaga, que començarà a les 16.15 al Camp Nou. Això suposa una bona oportunitat per al soci blaugrana, que després de gaudir del futbol també podrà fer-ho amb l’hoquei. D’altra banda, les persones que vagin directament a veure el partit contra el Lloret podran accedir amb cotxe a les instal·lacions del FC Barcelona a partir de les 18.30 hores. Aquest dissabte també és el primer partit en què els abonats del Palau hauran de presentar com a element imprescindible el carnet de la temporada 2016/17. 

Tornar a dalt