Aitor Egurrola continuarà una temporada més defensant la porteria del Barça Lassa

Aitor Egurrola continuarà una temporada més defensant la porteria del Barça Lassa

El capità, que finalitzava contracte el 30 de juny, disputarà la seva 20a temporada amb el primer equip barcelonista

El FC Barcelona Lassa i Aitor Egurrola han arribat a un acord per a la continuïtat del capità blaugrana a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2018. Egurrola, que farà 37 anys el 24 de juny, va debutar amb el primer equip el 31 d’octubre del 1998 i el següent curs 2017/18 viurà la seva 20a temporada a l’OK Lliga.

Després de més de mitja vida a la secció d’hoquei patins, acumula 62 títols al seu palmarès, que el certifiquen com l’esportista del Barça en actiu amb més títols i el jugador amb més èxits de tota la història de la secció. “És un orgull i un plaer que el Club continuï confiant en mi i continuarem treballant per seguir guanyant títols”, destaca el porter de Castelldefels. El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i el mànager esportiu Toni Miró han segellat la renovació d’Aitor Egurrola a les oficines del Club.

Seguretat sota pals

El capità de l’equip des del 2012 continuarà compartint la porteria amb Sergi Fernández una temporada més. Aquest últim curs Egurrola ha registrat el rècord d’imbatibilitat a l’OK Lliga i ha encadenat 230 minuts i 38 segons sense rebre cap gol. En els 27 enfrontaments jugats ha encaixat 56 dianes i ha estat especialment encertat a les accions de bola aturada (8/35 gols encaixats en faltes directes i 7/15 en penals). “És tota una institució i tota una seguretat a la porteria. Continua estant molt bé físicament, es cuida molt i això fa que estigui en plena forma”, comenta Toni Miró.

Un palmarès sense límits

La Copa del Rei i l’OK Lliga aixecades pel mateix capità fan que Egurrola acumuli fins a 62 títols com a esportista del FC Barcelona, només per sota dels 70 de David Barrufet. “Quan vaig començar ni em plantejava una durada tan llarga al Barça. És un orgull fer tota la meva carrera aquí”, indica un Egurrola que ara iniciarà unes merescudes vacances: “Hem de descansar, carregar piles i tornar amb la mateixa il·lusió que quan tenia 18 anys”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut