fcb.portal.reset.password

Xavi Barroso 2018

Xavi Barroso seguirà al Barça Lassa dues temporades més, fins al 30 de juny de 2018. El Club ha fet efectiva l’opció de prolongar el contracte del defensa de Caldes de Montbui per dues temporades més. Barroso, format a les categories inferiors, va arribar al FC Barcelona el 2006 i compleix actualment la seva desena temporada al Club -va marxar cedit un curs al Vendrell- i la tercera temporada completa al Barça Lassa.

Capità general

El joc de Xavi Barroso ha anat creixent any rere any. Des del lloc més endarrerit de la pista el defensa blaugrana ha anat assolint nous conceptes de joc i, a més, aprèn a cada entrenament de Marc Gual, el millor en la seva posició. Amb un xut privilegiat des de posicions llunyanes, Barroso ha marcat aquesta temporada un total de 8 gols a la Lliga, mentre que a la Lliga Europea ha vist porteria en quatre ocasions. Així doncs, el Barça Lassa s’assegura amb aquesta ampliació de contracte un jugador de present, de futur i, sobretot, que millora cada dia i que està cridat a ser el millor de la seva posició a nivell mundial amb el temps.

Gols cabdals

I és que Barroso, tot i la seva joventut, pot dir que ha marcat gol en dues finals de la Lliga Europea. El curs 2013/14, a la F4 de Barcelona, va aconseguir el segon gol de la final contra el Porto i va ser clau per aixecar la 20a Copa d’Europa de la secció (3-1). El maig del 2015, a Bassano, el ‘26’ blaugrana va marcar el segon i el tercer gol de la final contra el Club Patí Vic (4-3) en una gran actuació del jove talent blaugrana. Així doncs, els socis i l’afició del Barça Lassa seguirà gaudint durant dues temporades més del joc i els gols d’un jugador crescut a La Masia.

Tornar a dalt