fcb.portal.reset.password

Barroso, durant el partit contra l'Alcoi. FOTO: V. SALGADO - FCB

Aquest dimarts el FC Barcelona Lassa d’hoquei patins visita la pista del Recam Làser CH Caldes, que aquesta temporada disputarà l’OK Lliga. L’equip de Caldes de Montbui, que va superar l’Alcoi diumenge (4-1) té encara opcions de poder classificar-se per a la Final Four en cas de victòria. Per tant, els homes de Ricard Muñoz hauran d’estar ben atents i fer el seu joc per certificar la primera posició del grup que s’aconseguiria sumant un punt.

Estem creixent i sobretot ajustant coses que anem incorporant. El Caldes acaba de pujar, s’ha d’adaptar a la categoria, però ve de fer un gran resultat contra l’Alcoi i té opcions de classificació”, comenta Ricard Muñoz, que afegeix que “per a nosaltres és una prova més per classificar-nos per a la Final Four”.

Finalment, el tècnic blaugrana explica que el Caldes estarà molt motivat: “Quan el Barça va a jugar a qualsevol pista sempre hi ha un plus del rival, també una motivació per a ells. Hem de saber que hem de competir i lluitar fins al final. Acaben de pujar però estaran preparats per competir”.

Vells amics

Per a Xavi Barroso no serà un partit més. El ‘26’ blaugrana té passat a l’entitat calderina i aquest dimarts es retrobarà amb amics i familiars: “Em fa molta il·lusió tornar a casa, jugar contra amics, amb gent amb la qual vaig començar a patinar i amb moltes ganes de treure els tres punts”, explica un Barroso que admet que va presenciar el Caldes-Alcoi.

“L’altre dia vaig veure el Caldes-Alcoi i em deien que si venia a espiar-los. M’aprecien molt i sé que se n’alegren molt de que sigui al Barça, jugar contra el Caldes és especial i més si hi ha amics”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();