fcb.portal.reset.password

Barroso, al Palau Blaugrana. FOTO: PACO LARGO - FCB

Encaixada de mans entre Toni Miró i Xavi Barroso. FOTO: PACO LARGO - FCB

Xavi Barroso i Toni Miró han valorat la renovació del jugador de Caldes de Montbui per dues temporades més, fins al 30 de juny del 2018. “Seguiré al Barça, el Club de la meva vida, el Club que m’estimo i el club en què porto més anys jugant i és on sempre vull jugar”, deixa clar un Barroso que ara compta amb 23 anys. Preguntat pel seu millor record, Barroso comenta que “va ser la Final Four guanyada aquí al Palau, era la meva primera Champions, amb el públic, la família i és un dels records més macos que tinc”.

Pel que fa als seus referents abans d’arribar al primer equip i ara, el ‘26’ blaugrana comenta que “sempre m’he fixat en els jugadors que tinc al meu costat. Acostumava a anar a veure, quan era més petit, el Marc Gual, Panadero, Egurrola, Sergi Fernández...i encara a vegades els pregunto com han fet segons què”.

Per la seva banda Toni Miró, mànager esportiu de la secció d’hoquei, explica que “la renovació de Barroso ha caigut pel seu propi pes, és un jugador de la casa, de present, de futur i creiem en ell”. El mateix Miró assegura que, pensant en el futur, “si volem que la base de l’equip del futur siguin jugadors de la casa, hem d’aprofitar jugadors com el Xavi, amb un recorregut molt llarg”.

Altres declaracions dels protagonistes

Xavi Barroso

“Quan vaig anar cedit al Vendrell volia fer una bona temporada, de fer-ho molt bé, i després d’aquell any em van repescar”.

“Somnis? De marcar gols no, és feina de tots però més dels davanters. Prefereixo ajudar  els porters a que no ens en marquin”.

Toni Miró

“Té una polivalència a l’equip i en molts moments és capaç de trencar el partit, és un jugador molt necessari”.

“La seva habilitat a la pista va sumat a l’aspecte humà, tenim un vestidor amb molta qualitat humana”.

“L’any que va estar cedit al Vendrell li va anar molt bé, la seva progressió és el més important i va tornar com un jugador consolidat”.


FCB Hoquei: Renovació Xavi Barroso fins al 2018 por fcbarcelona
Tornar a dalt