Vacances de setmana santa amb els deures fets per a l'hoquei patins

Vacances de setmana santa amb els deures fets per a l'hoquei patins

Els de Ricard Muñoz es prendran un petit respir fins al dilluns 28 i desconnectaran amb la satisfacció d’anar pel bon camí L’avantatge de 8 punts amb el Vic a l’OK Lliga i el 6-0 a favor en els quarts de final de la Lliga Europea, la situació ideal

El Barça Lassa afronta aquest dijous el seu últim entrenament abans d’aturar-se durant tres dies per gaudir d’uns dies de vacances en família. L’equip blaugrana, líder de l’OK Lliga amb autoritat gràcies als 8 punts de marge sobre el Club Patí Vic i 9 sobre el HC Liceo, tornarà a la competició el pròxim 2 d’abril, precisament contra l’equip gallec.

Serà, però, a la Lliga Europea i els catalans aniran a La Corunya amb una renda de sis gols (6-0) aconseguida en el partit d’anada i que hauran de confirmar per assolir el pas a la Final Four.

Si aquest dimecres el Barça Lassa entregava al Museu del Club la Copa del Rei aconseguida el passat mes de febrer a Reus, que suposava el tercer títol del curs després de la Copa Continental i la Supercopa d’Espanya, el repte per als últims dos mesos de competició és arribar el més lluny possible a Europa i mantenir la gran renda a la Lliga, que seria la tercera consecutiva dels blaugranes.

Cal recordar que el Barça encara ha de disputar la Copa Intercontinental contra l’Huracán argentí, tot i que no hi ha data ni seu determinada a dia d’avui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut