Tot el que has de saber del SHUM – Barça Lassa

Tot el que has de saber del SHUM – Barça Lassa

L’equip de Maçanet ocupa una de les tres places de descens a Primera Nacional i es troba a tres punts de la salvació, que marca el Lleida El Barça acumula 11 partits seguits guanyant i 19 sense conèixer la derrota (18 triomfs i un empat)

El Barça Lassa visita Maçanet de la Selva aquest dissabte 23 d'abril, Sant Jordi, a les 20 h. La pista del SHUM (Secció Hoquei Unió Maçanetenca) és una de les més complicades de la categoria, tot i que els blaugranes històricament sempre n'han tret bons resultats. Les últimes visites sempre s’han saldat amb victòria (2-7 els cursos 2011/12 i 2012/13).

El SHUM a casa

Aquesta temporada el SHUM ha disputat un total de 12 partits al seu pavelló i hi ha aconseguit dos triomfs, un empat i nou derrotes i un total de 30 gols a favor i 45 en contra. Números que el converteixen, fins ara, en el pitjor equip de la categoria al seu feu. El seu màxim golejador és Lluís Ferrer, amb 21 gols. Ferran Garcia és el segon màxim realitzador dels de la Selva amb 20 dianes.

El SHUM, que sempre competeix i mai dóna un partit per perdut, es troba actualment en el 14è lloc de la classificació amb 21 punts, tres menys que l’ICG Software Lleida, que en suma 24 i és l’equip que marca la salvació. Per tant, l’equip que dirigeix Rodri no té marge d’error en els sis partits que queden per disputar-se.

La ratxa blaugrana

El Barça de Ricard Muñoz, per la seva banda, és el millor equip de l’OK Lliga tant a casa com a domicili. Ha sumat 30 punts fora de casa i tan sols ha encaixat una derrota (Vilafranca). Ha marcat 59 gols per tan sols 19 de rebuts lluny del Palau. Els blaugranes sumen 11 triomfs de manera consecutiva i semblen no tenir aturador, ja que han guanyat 18 dels últims 19 partits disputats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut