fcb.portal.reset.password

Toni Miró, en una imatge d'arxiu. FOTO: PACO LARGO - FCB

“No tinc cap dubte que l’organització serà perfecta. És un club gran i el pavelló té un aforament suficient, una Final Four es mereix un escenari així”, ha comentat Toni Miró als micròfons de Barça TV. El mànager esportiu del Barça Lassa ha explicat: “L’amfitrió tindrà el factor pista a favor i a les semifinals no ho tindrem gens fàcil. El 2014 a Barcelona contra ells el factor pista ens va ajudar a guanyar la Lliga Europea. Ara esperem trencar aquesta dinàmica i ser els finalistes nosaltres”.

L’entrenador Ricard Muñoz, per la seva banda, assegura: “Estem contents perquè és una seu fantàstica, amb un ambient d’hoquei impressionant, i l’espectacle està garantit”. A més, el tècnic del Barça Lassa afirma: “Jugarem contra el favorit. Juga a casa, té figures internacionals i està intractable a la Lliga i a Europa. Serà molt dur i intentarem competir amb tota la humilitat del món”

Finalment, Marc Gual ha explicat que el Benfica pot sentir la pressió de jugar a casa: “Que juguin a casa els pot posar més pressió a sobre. Són molt bons jugadors, sabem què tenen, des de la porteria fins al davant, i aquesta pressió que nosaltres vam patir a Barcelona el 2014 esperem que els passi factura”.

Altres declaracions dels protagonistes

Toni Miró

“No serà gens fàcil, és un equip molt difícil, no ha perdut cap partit a la Lliga i té una bona renda respecte al segon classificat, que també és un gran equip. La confiança en el nostre equip és total”.

“L’equip ha anat de menys a més i arribem al tram final de temporada en bona forma i en el moment òptim per lluitar pels títols que hi ha en joc”.

Ricard Muñoz

“Intentarem frenar les seves virtuts, explotar les nostres, tot i que sabem que és una fita realment difícil”.

Marc Gual

“M’agrada que sigui a Portugal, m’ho pensava, ja fos a Oliveira o Lisboa. El Benfica és un gran club, amb una bona pista, i esperem que sigui una bona Final Four”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();