Sporting CP – FC Barcelona Lassa: La primera batalla es lliura a Lisboa

Sporting CP – FC Barcelona Lassa: La primera batalla es lliura a Lisboa

Catalans i portuguesos juguen aquest dissabte, a les 17 hores i en directe per Esport 3, el partit d’anada de la final de la Copa Continental L'Sporting compta amb jugadors de gran nivell i aquest matx serà clau per encarar amb garanties la tornada

Ja ha arribat el dia del partit d’anada de la final de la Copa Continental. El Pavilhao Sporting Clube do Livramento serà l’escenari dels primers cinquanta minuts de la final entre l’Sporting i el Barça Lassa. El matx, que serà ofert per Esport 3 a partir de les 17 hores, també es podrà veure en diferit per Barça TV a partir de les 19 hores.

El rival

És un dels millors equips de Portugal i la temporada passada va aconseguir la CERS superant a rivals de gran entitat. Per tant, serà un rival realment difícil de superar i més a la seva pista, que és petita i en què hi haurà un gran ambient. Compta amb jugadors de primer nivell com el porter Girao, els defenses Centeno, Abalos o Figueira i davanters com Cacau, Joao Pinto i Luis Viana. Tenen gol, però són un equip molt sòlid defensivament i que intenten no cometre errades per no donar oportunitats al rival. Serà complicat crear-los perill ja que no permeten als contraris disposar de contraatacs clar.

El Barça

L’equip català té moltes ganes de títol i més de Copa Continental, que fa més de cinc temporades que no la guanya. La temporada passada, contra el Noia, els blaugranes no van poder fer-se amb el trofeu i aquest nou curs és una competició que els de Ricard Muñoz tenen entre cella i cella. Són conscients que serà una eliminatòria a 100 minuts, per tant treure un bon resultat de Lisboa és clau per afrontar la tornada al Palau Blaugrana (17/10 a les 16.15 hores) amb garanties.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut