Sergi Panadero: “Ens hi juguem molt i som conscients d’on anem”

Sergi Panadero: “Ens hi juguem molt i som conscients d’on anem”

El mig blaugrana comenta que l’equip “afronta el matx amb molta il·lusió” i explica que esperen “un partit igualat” “Reinaldo García és un company que no va passar desapercebut i tothom se l’estima molt”, diu Panadero

Sergi Panadero coneix amb escreix el Pavilhao Fânzeres, a prop de Porto. I és que el blaugrana hi va disputar l’anada de la final de la Copa CERS amb el Voltregà l’any 2002 –que va acabar guanyant en el partit de tornada– i aquest dissabte hi tornarà amb el Barça tretze anys després. El de Sant Hipòlit ens explica com és el pavelló: “La pista? Veurem com va; és una pista vella i en què la bola bota més del normal, però hi estem acostumats i no serà un factor decisiu”.

Pel que fa al matx, Panadero espera molta igualtat: “L’afrontem amb molta il·lusió, ens hi estem jugant molt i estem conscienciats d’on anem. Esperem un partit igualat, ens enfrontem a un dels millors d’Europa i la seva manera de jugar s’assembla a l’espanyola, intenten tenir el ritme de partit però esperem que s’imposi el nostre”, analitza el ‘9’ blaugrana, que ja ha guanyat set Copes d’Europa amb el FC Barcelona.

Finalment, Panadero explica: “Els dos equips tenim capacitat golejadora i les dues defenses són de les millors, així com les porteries. Hem d’intentar fer un gol més que ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut