fcb.portal.reset.password

Sergi Fernández i Xavi Barroso, durant la visita. FOTO: FCB

Imatge de l'activitat al pati de l'Escola. FOTO: FCB

Sergi Fernández i Xavi Barroso s’han desplaçat aquest divendres a Sant Feliu de Codines per fer de professors, només per un dia i a l’Escola FEDAC de la localitat, que ha aplegat els nens de P5 i primer i segon de Primària per realitzar l’activitat. Tots dos, veïns de Caldes de Montbui, han entrat al recinte ovacionats.

Vestits de jugador i porter

Dos nens escollits a l’atzar han estat vestits de jugador i de porter per part de Xavi Barroso i Sergi Fernández, que s’han mostrat molt didàctics amb l’explicació. La presència de diversos membres del Club Hoquei Sant Feliu ha ajudat a dur a terme diverses activitats en les quals el ‘26’ i el ‘10’ del barça Lassa han tingut un gran pes.

Un cop acabada l’explicació ambdós jugadors han repartit pòsters i postals i han sortejat un estic entre els nens i les nenes aplegats. Després tots s'han dirigit cap al gran pati de l’escola, on Barroso i Fernández han pogut realitzar diversos jocs amb els més petits amb les boles i els estics. Finalment, l’activitat al FEDAC de Sant Feliu ha finalitzat amb una foto de família.


Xavi Barroso i Sergi Fernández, professors per... by fcbarcelona
Tornar a dalt