fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz donant instruccions / VÍCTOR SALGADO - FCB

Aquest dimarts el Barça Lassa d’hoquei patins debuta en competició oficial. Serà al Palau Blaugrana, contra el Monbús Igualada, en el primer partit de la Hoquei Lliga Catalana. Aquesta competició, que torna a disputar-se 16 anys després, és el primer dels set títols que hi ha en joc aquesta temporada. Serà aquest dimarts, 1 de setembre a les 21 hores, quan els de Ricard Muñoz encetaran la temporada esportiva del Palau Blaugrana.

“Volem preparar-nos bé per aquesta temporada. Aquesta Lliga Catalana és un punt més de preparació per a l’OK Lliga, és una manera de competir a curt termini. Hi ha una dosi d’il·lusió per assolir un títol que arriba molt aviat”, ha explicat Ricard Muñoz, que ha afegit que hi ha un equip de garanties per afrontar la temporada: “Hem confeccionat una plantilla que ens dóna les màximes garanties, que millora l’equip. Els jugadors nous aportaran coses bones, a nivell de grup i a la pista, i amb tots els títols que tenim per endavant tenim plantilla per afrontar-los”.

A més, el tècnic blaugrana espera que el primer matx oficial sigui de qualitat: “Obrim la Lliga Catalana contra l’Igualada i tant de bo sigui un test de nivell. Esperem que l’equip es trobi, que agafi mecanismes i esperem que el públic estigui de nou amb nosaltres aquesta temporada”.

Fernández: “El 7 de 7? Un somni”

Sergi Fernández compartirà porteria per sisena temporada consecutiva amb Aitor Egurrola. El porter blaugrana explica que la Lliga Catalana “és una competició molt bonica, s’ha recuperat i tenim molta il·lusió”. El ‘10’ de la secció d’hoquei explica quin Barça Lassa es veurà aquesta temporada: “Veure’m un Barça agressiu, que va a l’atac, com s’ha demostrat en les últimes temporades i haurem de treballar moltíssim per guanyar”.

Pel que fa als 7 títols que hi ha en joc aquesta temporada, Sergi Fernández comenta com ho veu: “El 7 de 7 és un somni però hem d’anar partit perquè és el més important. Altres anys ens hem marcat fites i no ha estat així, per tant hem de treballar molt”.

Tornar a dalt