fcb.portal.reset.password

Egurrola i Muñoz, a la roda de premsa d'aquest dimecres / GERMÁN PARGA-FCB

[[DES_1]] El primer equip del FC Barcelona Lassa d’hoquei patins està duent a terme la segona setmana de pretemporada amb una estada a El Montanyà, i a la roda de premsa realitzada aquest dimecres el tècnic Ricard Muñoz ha destacat que “la feina que s’està fent és de molta qualitat”. “La predisposició és molt bona, estem en un període de càrrega per afrontar un inici de pretemporada molt exigent i il·lusionant”, ha afegit, i ha destacat que l’adaptació dels tres nous jugadors de l’equip “és molt bona”. “A la pista necessitem moltes sessions, però estem posant les coses fàcils perquè tot vagi molt rodat”, ha assegurat.

Després de l’entrenament que ha tingut lloc a les instal·lacions d’El Montanyà, Aitor Egurrola també ha respost les preguntes dels mitjans de comunicació i ha assenyalat que aconseguir “els set títols són una il·lusió, no un objectiu”.

Aquestes han estat les frases més destacades de la roda de premsa celebrada aquest dimecres:

Ricard Muñoz

“Feia molts anys que no es feia una Lliga Catalana. L’hem recuperat, i això és molt positiu. L’aprofitarem per preparar l’OK Lliga. És un motiu més per lluitar per un objectiu a curt termini. Intentarem competir de la millor manera”.

“L’aposta és valenta, hem fet tres incorporacions expertes en les seves posicions. En els pocs dies que portem tot està anant molt bé, han vingut amb moltes ganes d’aconseguir títols i amb una il·lusió molt gran”.

“El que pots aconseguir una temporada no et garanteix res per a la següent. La humilitat és una cosa que s’intenta inculcar dins el vestidor, i tenim clar que tots els títols que tenim ens fan molta il·lusió”.

El 7 de 7? Tant de bo, però és una utopia.

“El 7 de 7? Tant de bo, però és una utopia. Sona molt bé però no és l’objectiu, que és mirar sempre el partit de cada dissabte. Tenim una de les millors lligues del món i cada partit és molt exigent. Hem de seguir amb la línia de treball que els altres anys ens ha permès aconseguir els primers títols”.

“Els equips portuguesos s’han reforçat per guanyar la Lliga Europea i tenen de les millors plantilles d’Europa, però no hem d’oblidar el Liceo o el Vic”.

“És d’hora per mullar-se sobre el nivell de la resta de rivals de l’OK Lliga. Trobarem un Liceo molt fort a casa seva, molt dinàmic, i també hi ha Vic i Reus, que poden optar a títols, així com el Vendrell i el Noia”.

Aitor Egurrola

“Només portem una setmana i mitja de pretemporada i crec que de mica en mica entrarem en competició i amb ganes de competir. La setmana vinent tenim els primers amistosos, i també és una il·lusió competir per un títol a la pretemporada com la Lliga Catalana”.

En una lliga regular seria mentir dir que no som favorits

“A l’OK Lliga et pots deixar punts a qualsevol pista. Sí que és cert que el Barça és superior, però amb l’hoquei l’any passat vam perdre partits i vam guanyar per un gol al final en alguns partits. En una lliga regular seria mentir dir que no som favorits, però l’any passat el Liceo va tenir un potencial enorme i ens va fer anar al límit”.

“Després del Mundial he tingut sis setmanes de descans. Els altres anys en tenia sis, però les dues setmanes anteriors ja feia treball, així que el nivell de descans ha estat similar”.


'Media Day' del FC Barcelona Lassa d'hoquei... by fcbarcelona

‘Media day’ a El Montanyà

A part de les habituals dobles sessions de pretemporada, l’equip ha viscut una jornada un pèl diferent, ja que els jugadors han atès diferents mitjans de comunicació en el ‘Media Day’ realitzat a El Montanyà, on l’equip conviu tota la setmana.  

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();