fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, donant instruccions durant un entrenament. FOTO: V. SALGADO - FCB

Xavi Costa, durant l'entrenament d'aquest divendres. FOTO: V. SALGADO -FCB

Ricard Muñoz i Xavi Costa han atès aquest divendres els mitjans informatius com a prèvia del partit que enfrontarà el Barça Lassa i l’Igualada Calaf Grup al Palau (dissabte, 19 h). “Serà la cinquena vegada que juguem contra ells, ens coneixem moltíssim i estem en un període de la temporada en què tots ens hi juguem molt. Sempre ens han plantejat molts problemes al Palau, n'han tret profit i intentarem que això no es repeteixi”, ha comentat el tècnic blaugrana.

Pel que fa a Xavi Costa, preguntat pel moment de l’equip i la cita en poc menys d’un mes de la Final Four, ha explicat: “Nosaltres estem molt centrats en l’OK Lliga i quan toqui la Copa d’Europa ja hi pensarem. Hem de seguir guanyant partits per poder adjudicar-nos el títol de Lliga”. Finalment, Ricard Muñoz ha afegit: “Des del punt de vista esportiu estem molt i molt contents, els resultats són molt bons i estem centrats en la feina que s'ha de fer, estem satisfets i il·lusionats en aquest tram final de temporada”.

Altres declaracions dels protagonistes

Ricard Muñoz

“La nostra prioritat és  la Lliga. Queden set partits, tenim una diferència de punts relativament còmoda, però s’ha demostrat que no pots badar perquè se t’apropen i tenim un calendari molt complicat. Hem de sortir com si fos l’últim partit, sabent que hi ha un títol en joc”.

“L’equip? Està físicament bé, també pel que fa als aspectes tècnic i tàctic. Som conscients del que ens hi juguem, tenim enfrontaments directes”.

Xavi Costa

“Treballo cada dia per posar les coses complicades a l’entrenador per disputar minuts. És una plantilla molt gran, amb molta qualitat, però seguim fent la nostra feina i treballant”.

“Quan arribes al Barça sempre costa pel nivell dels entrenaments, però els companys sempre ajuden a adaptar-se”.

Tornar a dalt