fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, durant un entrenament. FOTO: V. SALGADO - FCB

Ricard Muñoz i Xavi Costa han atès aquest dilluns a la tarda els mitjans informatius per parlar del partit a la pista del Reus Deportiu. El matx, que es jugarà aquest dimarts 12 a les 21 hores, és una bona prova per al Barça Lassa segons explica el tècnic blaugrana: “És un partit de gran exigència, és un rival històricament difícil, pista complicada, equip renovat, entrenador nou...han canviat l’estil de joc i tenen grans finalitzadors. Tenim una bona oportunitat per continuar al capdavant”.

A més, el tècnic català explica que caldrà estar ben atents: “Tenen jugadors que poden sortir-se del guió com Coy, Marín, Platero...que són capaços d’improvisar, són molt xutadors de mitja i llarga distància. Haurem d’estar molt atents”. Xavi Costa, que va jugar durant dues temporades al Reus, destaca que “un Reus-Barça és un dels clàssics de l’OK Lliga, hi haurà gent, apretaran molt. Han estat irregulars a casa però un Reus-Barça és un plus”.

A continuació, altres declaracions:

Ricard Muñoz:
“És un equip amb aspiracions altes, no s’han despenjat en absolut. Són jugadors guanyadors i que hi vagi el Barça és una motivació especial, la classificació no diu res en partits així”.

“Poc temps de descans? És el que hi ha, comencem de nou amb jornades entre setmana amb dos partits de gran exigència. És com està estructurat el campionat i ho hem preparat com hem pogut. Estarem preparats per aquest dimarts”.

“L’equip està físicament bé, tots els que estem disponibles anirem a Reus”.

Xavi Costa:
“Em diuen que no guanyem, però nosaltres hem d’anar a Reus a fer el nostre partit, a seguir sumant per seguir sent líders”

“Hem de seguir fent la nostra feina, el Vic va perdre i això vol dir que seguim líders”

“És un equip que ha de lluitar per entrar a la Champions, espero que guanyin quan ja haguem guanyat nosaltres”

Tornar a dalt