Ricard Muñoz i Xavi Barroso: “No pensem en qui serà el nostre rival a quarts”

Ricard Muñoz i Xavi Barroso: “No pensem en qui serà el nostre rival a quarts”

El tècnic blaugrana destaca que el matx d’aquest dissabte contra l’Iserlohn (20 h, Barça TV i streaming) servirà per “provar coses noves”

Ricard Muñoz i Xavi Barroso han atès aquest divendres els mitjans informatius per parlar del partit que enfrontarà l’equip blaugrana amb l’ERG Iserlohn aquest dissabte 6 al Palau Blaugrana. “És un partit d’Eurolliga i volem provar coses en un partit en què no tenim pressió pel resultat. Tenim marge per donar descans a jugadors i ens prendrem el partit d’una manera molt seriosa”, assegura el tècnic blaugrana.

L’Iserlohn és cert que és l’últim classificat del grup, però ha empatat contra el Breganze. Si tenen el dia han demostrat que saben fer les coses bé i també vénen sense pressió, nosaltres també volem fer el nostre partit i simplement esperem que hi hagi un gran espectacle i en el mateix moment treballar per al pròxim partit”, comenta Ricard Muñoz.

Xavi Barroso, per la seva banda, ha destacat la importància per al campió alemany del seu porter titular, Patrick Glowka: “Que tinguin el seu primer porter, titular amb Alemanya, els dóna una mica més de nivell i ens complicaran les coses. Volem treballar coses noves i nostres i gaudir d’un partit a casa de Champions”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

“Sabem molt bé què serà enfrontar-nos al Liceo, ja tenim experiència passada. L’Oliveirense té una gran plantilla, està fent una temporada bona a Portugal i a Europa també. Quan acabi el nostre partit sabrem qui és el nostre rival i ho acceptarem”.

Xavi Barroso

“Sempre és bo saber contra qui jugaràs, però qualsevol dels dos, Liceo o Oliveirense, són complicats. No podem pensar en quin dels dos serà, però ens és indiferent”.

“Jugar la Lliga Europea és un estímul afegit, tot i que la feina ja està feta. Hem de continuar creixent com a equip perquè ara ve la Copa del Rei i el tram important de la temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut