fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, en un entrenament. FOTO: V. SALGADO - FCB

Sergi Fernández, durant l'entrenament d'aquest divendres. FOTO: V. SALGADO - FCB

Ricard Muñoz i Sergi Fernández han atès aquest divendres els mitjans informatius com a prèvia del partit contra el Club Patí Vic d’aquest dissabte (20 h, Barça TV, Esport 3 i streaming) que bé pot valer un títol de Lliga, la que seria la 27a de la història de la secció blaugrana. “Fa 26 jornades que tenim pressió. Hem de seguir en la mateixa línia, tenim marge de punts, però juguem contra el Vic, no el descobrirem ara, i està lluitant per la segona plaça”, deixa clar un Ricard Muñoz que també vol el títol com més aviat millor.

Durant tota la temporada hem estat al marge del que fa la resta, hem de pensar en nosaltres i fer un bon partit. Depenem de nosaltres i això és un gran avantatge”, ha explicat l’entrenador català preguntat per si estarà pendent del partit del Liceo. El porter Sergi Fernández, per la seva banda, afirma: “Afrontem el partit amb ganes i ambició i volem guanyar la Lliga a casa, tot i que sabem que serà un partit complicadíssim”.

Finalment, Fernández diu que la Lliga, millor ara que no després: “Sóc del parer que és millor guanyar aquesta setmana la Lliga. Quan es tanqui aquest capítol, ja pensarem en la Champions. Hem de fer la feina com en les últimes setmanes”.

A continuació, altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz:

“Sentenciar la Lliga abans de la Final Four? Tenim setmanes intenses, estem molt il·lusionats i volem conquerir el títol davant de la nostra gent. Tant de bo tinguem l’encert per guanyar”.

“Mai saps què és millor. El guió és guanyar el Vic i el títol de Lliga. Som conscients de què ens hi estem jugant, estem conscienciats i passi el que passi la confiança per a la Final Four serà de màxims”.

“Estem molt contents per l’Edu Lamas, el grup sap com ha patit i que torni a patinar és un punt de motivació extra”.

Sergi Fernández:

“La tornada de Lamas, per a l’equip, ha estat una gran notícia i esperem que es torni a sentir part de tot l’equip”.

“Jugar amb el marcador? El Liceo juga mitja hora més tard, si juguéssim a la mateixa hora mai ho saps, però sortirem a donar-ho tot i que l’afició s’ho passi bé”.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB LASSA - VIC::ow.ly/4nsJO2::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt