Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez: “El SHUM juga amb criteri, és intens”

Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez: “El SHUM juga amb criteri, és intens”

El tècnica blaugrana avisa del perill de l’equip de la Selva que “ha tret resultats molt positius en pistes molt complicades” “Hem d’estar concentrats des del primer minut i que els tres punts quedin a casa”, comenta Lucas Ordoñez

Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez han atès els mitjans informatius aquest dijous i han explicat les seves sensacions abans de la visita del SHUM Balder Técnica aquest divendres (21h, Barça TV) al Palau Blaugrana. “El SHUM té un equip jove, que ens farà córrer molt. Ha tret resultats molt positius en pistes complicades. Juguen amb criteri, són intensos, tenen il·lusió i el fet de venir al Palau els fa encara més perillosos”, analitza Muñoz.

És un equip compensat en totes les facetes de l’atac

 El tècnic barcelonista també ha comentat quin equip espera trobar-se: “Tenim concepcions de joc diferent, intentarem tenir ocasions de gol. Tenen capacitat per obrir el partit: Parra, Ferran, Diogo...és un equip compensat en totes les facetes de l’atac. Lluís Ferrer els dóna un punt d’experiència tot i la joventut, és un especialista d’àrea i té un paper molt important”, ha explicat l’entrenador del Barça Lassa d’hoquei.

Finalment, Ricard Muñoz ha dit com afronta el seu equip tres partits de nivell en vuit dies: “El fet de tenir tres partits en vuit dies no és que ens agradi, però el calendari està marcat així. Serà agraït per l’espectador, però primer ens centrem en el SHUM”.

Els gols vénen i van. Hem de seguir treballant

Pel que fa a un dels golejadors de l’equip, Lucas Ordoñez, el davanter argentí també ha dit la seva: “Hem parlat durant tota la setmana del SHUM, venen de fer bons resultats i hem d’estar concentrats des del primer minut i que els tres punts quedin a casa. A casa ens agrada córrer, sempre sortim molt forts però hem d’anar amb compte perquè són joves i corren. Hem de pensar en nosaltres i fer les coses que fem en els entrenaments”, ha explicat Ordoñez.

A més, Lucas ha comentat que “tres partits seguits a casa són molt importants, però només pensem en el SHUM. Només hem preparat el partit d’aquest divendres” i ha afegit que els gols ja arribaran: Els gols? Bé, vénen i van els gols. L’altre dia vam perdre per 1-0, per petits detalls, però hem de seguir igual perquè estem entrenant bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut