fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, en un entrenament. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Lucas Ordoñez, en una acció d'un entrenament. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez han atès aquest divendres els mitjans informatius com a prèvia de la 21a jornada de l’OK Lliga que enfrontarà els blaugranes amb el Lloret Vila Esportiva dissabte a les 20.30 hores. “Portem setmanes amb molts incentius amb la Copa, el Liceo, dos partits de Lliga molt exigents i tenir aquesta setmana ens ha afavorit per descansar i preparar  bé el partit”, explicar Ricard Muñoz, que considera que aquesta setmana amb un sol partit “ens dóna la vida, a nivell tàctic i físic. Hem de fer un últim esforç abans de l’aturada”.

A continuació, les declaracions més interessants dels protagonistes:

Ricard Muñoz:

“Està clar que a la Lliga Regular tots els punts són importants i no ens podem permetre el luxe de tornar de Lloret sense els tres punts i anem amb aquesta idea”

“Ens reforça molt portar una volta sense perdre, en partits més ajustats o guanyats amb més distància. Som més sòlids, els mecanismes han progressat i, més enllà de les estadístiques, ens interessa segur sumant i estar a dalt de tot”.

“No ens reservem res, és un partit importantíssim i tenim tot el respecte del món pel Lloret. Són forts a casa, estan sumant i això els fa molt perillosos. Anem amb tot”.

Lucas Ordoñez:

“Han sumat gran part dels seus punts a la seva pista i això diu moltes coses. Anem concentrats i hem de fer bé la feina per emportar-nos els tres punts”.

“És un equip difícil, mescla joventut amb veterania, el seu porter ho està fent molt bé i està molt bé físicament. Són un equip amb confiança”.

“Portem 5 punts al segon però això no vol dir res, està tot molt apretat. Només pensem en el Lloret i en allargar el nostre bon moment”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();