fcb.portal.reset.password

Aitor Egurrola i Ricard Muñoz, durant la roda de premsa. FOTO: V. SALGADO - FCB

Ricard Muñoz i Aitor Egurrola han comparegut aquest divendres en roda de premsa per donar la seva visió del Barça Lassa – HC Liceo que es disputarà aquest dissabte (12.30 h) al Palau Blaugrana. “Ens podem esperar tots els escenaris amb el Liceo. Cada partit és una història i es poden posar per davant en el marcador o que passi el contrari. Sabem que ells no abaixen mai els braços i els partits habitualment es decideixen als últims segons. És un partit que oferirà moltes alternatives tàctiques”, analitza Muñoz.

Aitor Egurrola, per la seva banda, explica: “Som conscients que el camí per aconseguir la victòria és la concentració i la intensitat. El Liceo té un gran potencial ofensiu i si no estem intensos ens poden fer mal”. I afegeix: “Portàvem uns mesos intensos de partits, arrossegàvem molèsties i l’aturada de Nadal la necessitàvem”.

A continuació, altres declaracions:

Ricard Muñoz:

“El Liceo al Palau sempre és atrevit: pressiona, és ofensiu, t’obliga a treballar, a no estar despistat... És fidel a la seva filosofia”.

“Esperem el millor Liceo possible, valent, i creiem que es pot decidir per petits detalls o a pilota aturada”.

“El Liceo genera moltes ocasions de gol durant tot el partit. Hem de minimitzar-ho, hem d’evitar contres i situacions exteriors”.

“El Liceo és un bloc que ha demostrat en els últims anys que lluita per tot, sempre arriba fins al final. Tenen altres jugadors clau i és molt més que noms”.

Aitor Egurrola:

“Esperem un partit obert, ens sorprendria molt que no juguessin com fan habitualment. Són els màxims golejadors de la Lliga i hem de contrarestar el seu atac i proposar”.

“El Liceo té un gran potencial ofensiu i si no estem intensos ens poden fer mal”.

“Aquesta minipretemporada que hem pogut fer ens anirà molt bé per al que resta de temporada”.


Ricard Muñoz i Aitor Egurrola: “Esperem el... by fcbarcelona
Tornar a dalt