fcb.portal.reset.password

La plantilla atenent les indicacions de Muñoz. FOTO: V. SALGADO - FCB

Ricard Muñoz i Sergi Panadero han comparegut davant dels mitjans informatius aquest dilluns, després de l’entrenament, per valorar què esperen del partit contra el Club Patí Voltregà de la quarta jornada de l’OK Lliga que es disputarà al Palau Blaugrana el dimarts 13, a les 18 hores i que serà ofert en directe per Barça TV. “L’any passat el Voltregà ens va superar, tenim el màxim respecte. No arribem al partit en les millors condicions, venim d’un partit duríssim, els jugadors estan molt carregats, però som conscients de la importància del partit”, ha explicat el tècnic blaugrana.

Canvi de xip

“No és fàcil canviar el xip, però és necessari. La Lliga és molt competida i si bades et pot condicionar la temporada. Hem de centrar-nos de nou en l’OK Lliga”, ha explicat Muñoz, que ha afegit que la baixa de Pascual és important “però tenim una plantilla àmplia. Mirarem de minimitzar la seva baixa”.

Pel que fa al Voltregà, així l’ha analitzat el preparador català: “El Voltregà és un equip que sempre ens planteja molts problemes, és un equip físic, patinador, molt dinàmic i que sempre juga al Palau sense complexes. La base del Voltregà és la mateixa, han fet petits retocs, i la temporada passada vam caure a casa seva. Hem de centrar-nos en demà”.

Panadero, amb ganes

El segon capità de l’equip, Sergi Panadero, també ha comentat què esperen del matx contra el seu ex equip: “Estem centrats en aquest partit contra el Voltregà, els punts van molt cars i a casa hem de ser forts amb la màxima ambició i humilitat. Sabem del seu nivell, serà un partit dur i complicat i esperem que el partit caigui del nostre costat”, ha explicat Panadero.

A més, el ‘9’ blaugrana ha explicat que el Voltregà és “un equip amb bones individualitats, molt ben conjuntats, es coneixen...hem d’estar atens a diversos jugadors perquè poden trencar el partit”.


FCB Hoquei: Prèvia FCB Lassa-CP Voltregà [CAT] by fcbarcelona
Tornar a dalt