fcb.portal.reset.password

Barroso controla la pilota davant de Jordi Galán en un partit al Palau. FOTO: Arxiu FCB

El Barça Lassa d’hoquei patins visita aquest dimarts, a les 21 hores, la pista del CP Vilafranca amb el gran objectiu de tornar a vèncer a l’OK Lliga. En la roda de premsa prèvia, Ricard Muñoz i Xavi Costa han explicat la gran dificultat de jugar a la pista vilafranquina, així com el fet que als blaugranes sempre els costa molt guanyar. “L’equip està en bona línia, ens reforça el fet d’haver fet un gran partit, de remuntar”, comenta Muñoz.

“És un equip experimentat”

El Vilafranca és un rival al qual ens costa molt guanyar. És un equip molt complicat, és molt experimentat i s’ha reforçat molt bé amb Edu Fernández. És difícil de batre, té recursos, tenen  esquerrans, xut exterior, especialistes interiors...”, ha advertit el tècnic català, que ha afegit que “serà un partit físic i no hem de permetre que s’avancin en el marcador perquè si ho fan encara tindran més confiança. Compta amb dos jugadors al darrere, és difícil agafar-los al contraatac. Costa molt plantejar-li problemes a nivell defensiu”, admet Muñoz.

A més, el preparador català també ha tingut paraules per als tres nous jugadors de l’equip aquest curs: “Els jugadors nous van tenir minuts importants, van obrir la llauna i van ser protagonistes. Tot plegat consolida més l’equip”.

Xavi Costa, per la seva banda, ha deixat clar que l’equip del Penedès encara no coneix la derrota: “L’OK Lliga és molt complicada, serà un partit difícil el de Vilafranca. No han perdut encara, hem de fer el nostre partits, ser seriosos en defensa i aprofitar les oportunitats”, explica el jugador d’Amposta, que afegeix que “el títol ens ha donat encara més moral, potser algú dubtava després de perdre dos partits i s’ha demostrat que l’equip està amb confiança i jugant així serà molt difícil guanyar-los”.


FCB Lassa (hoquei): Declaracions de Ricard... by fcbarcelona
Tornar a dalt