Reus Deportiu - FC Barcelona Lassa: Partit d’alta intensitat a Reus

Reus Deportiu - FC Barcelona Lassa: Partit d’alta intensitat a Reus

Els blaugranes visiten aquest vespre, 21h i en directe per EsportsdelCamp, un Reus molt perillós a casa seva La temporada passada els de Muñoz van vèncer per 3-4 amb quatre gols de Marc Gual en un matx trepidant

Partit de gran nivell aquest dimarts al Palau d’Esports de Reus (21h, EsportsdelCamp). El Barça Lassa visita una de les pistes més complicades de l’OK Lliga en un matx entre setmana dels més complicats de la temporada. I és que els blaugranes, que tenen doble compromís aquesta setmana amb la visita a Reus i el desplaçament a Breganze, són conscients de la importància de la 14a jornada de la competició, que pot permetre els catalans seguir liderant la Lliga i, per què no, augmentar la seva diferència si els resultats dels seus perseguidors no són els esperats. Ara bé, també pot igualar encara més la lluita pel títol si no se sumen els tres punts.

El rival

És un equip molt treballador i que no dóna mai una pilota per perduda. Entrenats per Enrico Mariotti, exjugador del FC Barcelona a finals dels anys 90, el Reus Deportiu compta amb un gran porter, Roger Molina, i el seu referent ofensiu és Raül Marín. L’exblaugrana és el màxim golejador de la competició amb 21 dianes i comparteix protagonisme dins de l’estructura de joc amb Matías Platero, Marc Coy, Joan Salvat, Xavi Rubio o Marc Ollé.

El Barça

És el líder de l’OK Lliga amb 31 punts, dos més que el CP Vic (29) i tres més que el Liceo (28). Els homes de Ricard Muñoz volen ser campions d’hivern i per aconseguir-ho cal sumar els tres punts a Reus i confirmar-ho a casa, contra el Lleida, a la 15a jornada. Els blaugranes es presentaran a Reus amb els nou jugadors del primer equip disponibles i el jove Nil Roca, mentre que Lamas seguirà sent baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut