Recam Làser CH Caldes - FCB Lassa: Amb l’objectiu de certificar la primera plaça

Recam Làser CH Caldes - FCB Lassa: Amb l’objectiu de certificar la primera plaça

Un punt aquest vespre (21h) donaria als de Ricard Muñoz la primera posició del grup A i un lloc a la Final Four El Caldes, que va superar per 4-1 l’Alcoi, és un rival realment complicat al seu pavelló

Aquest vespre, a les 21h, el Barça d’hoquei patins visita la pista del Recam Làser CH Caldes amb el gran objectiu de certificar la primera posició del grup A i també una plaça per a la Final Four que es disputarà aquest cap de setmana, 12-13 de setembre, a l’Ateneu de Sant Sadurní. Per poder arribar-hi cap, com a mínim, sumar un punt en el retorn de Xavi Barroso i Sergi Fernández a la que va ser casa seva durant diverses temporades.

El Barça

Arriba  a aquest partit amb sis punts de sis possibles i espera sumar el tercer triomf a la Lliga Catalana. “Estem creixent i sobretot ajustant coses que anem incorporant a l’equip”, comenta Ricard Muñoz, que té clar que el rival, el Caldes, sortirà molt motivat contra el campió d’Europa. Per a aquest partit, en principi, el tècnic blaugrana compta amb els deu jugadors del primer equip.

El rival

El Recam Làser CH Caldes ha tornat a la màxima categoria de l’hoquei després de més de 30 anys. L’equip del Vallès Occidental ha mantingut gran part de la plantilla que va aconseguir l’ascens i ha incorporat Jassel Oller, amb experiència a la categoria i que prové de l’Igualada. L’equip que entrena Eduard Candami té opcions de ser a la Final Four en cas de victòria ja que suma tres punts, aconseguits en el 4-1 contra l’Enrile Pas Alcoi de diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut