Quins són els grans perills del Benfica?

Quins són els grans perills del Benfica?

Els exblaugranes Adroher i Torra són els màxims golejadors d’un equip que tan sols ha perdut dos partits aquest curs A la Lliga portuguesa no coneixen la derrota i són a prop de proclamar-se campions

El pròxim rival del Barça Lassa a la semifinal de la Lliga Europea arriba a aquesta cita en un dels millors moments de la temporada. I és que l’amfitrió de la competició té el títol de Lliga a tocar –ha sumat 21 triomfs i dos empats- i a Europa s’ha mostrat molt sòlid amb sis triomfs, un empat i una derrota, que va ser a la pista del Club Patí Vic per un ajustat 7-6.

Els golejadors

És un equip molt ofensiu. En competició domèstica ha marcat 168 gols, -7,3 per partit- i els seus màxims golejadors parlen català i són exblaugranes: Jordi Adroher duu 43 gols a la Lliga i 11 a Europa, mentre que el torderenc Marc Torra n’ha fet 28 a la Lliga i 12 a la Lliga Europea, el que més del Benfica. Però la pólvora no s’acaba aquí: l’argentí Carlos Nicolia (27 i 10) i el portuguès Joao Rodrigues (27 i 6) també aporten gol a l’equip de Da Luz.

Pel que fa a la porteria, compten amb dos porters de primer nivell amb Trabal i Henriques. El titular i considerat un dels millors del món és Guillem Trabal, que fa tres temporades que defensa la porteria d’un Benfica que compta amb jugadors defensius amb experiència com Valter Neves, Diogo Rafael i Tiago Rafael i un jugador jove i total com Miguel Rocha.

Així juguen

El Benfica treu profit dels vuit jugadors de pista, té una rotació molt àmplia i defensivament és un equip sòlid i intens a les tanques. Des del darrere qui marca l’estil de joc és Valter Neves, juntament amb dos esquerrans com Diogo i Tiago Rafael, que destaquen pel seu xut exterior. Els acompanya Miguel Rocha, la gran promesa de la pedrera del Benfica, que destaca per ser un bon xutador de pala.

Al davant, a la davantera, tenen molta màgia i un joc d’atac molt directe, sense possessions llargues. Jordi Adroher i Joao Rodrigues són els encarregats de materialitzar ocasions dins de l’àrea, mentre que Torra i Nicolia són més exteriors, tot i que acaben sent referents del joc d’atac. Pel que fa a la pilota aturada, Torra i Rodrigues s’encarreguen dels penals, mentre que les faltes directes són cosa de Nicolia, Adroher i també de Torra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut