Pablo Álvarez i Sergi Llorca: La societat del gol en el Barça Lassa

Pablo Álvarez i Sergi Llorca: La societat del gol en el Barça Lassa

El davanter del primer equip ja ha marcat 56 gols en totes les competicions i és el màxim golejador dels blaugranes Sergi Llorca, per la seva banda, duu 38 gols a la Primera Nacional i és el màxim golejador de la categoria de plata

Pablo Álvarez i Sergi Llorca porten el gol a la sang. Tots dos són els màxims golejadors del seu equip i tots dos són davanters nats, killers dins i fora de l’àrea. El davanter argentí, de 29 anys, ha marcat 56 gols en el que va de temporada en el total de competicions, mentre que Sergi Llorca, de 18 anys, lidera la classificació de golejadors a la Primera Nacional amb 38 dianes en 20 partits.   

Si desgranem les xifres per competició trobem que el de San Juan (Argentina) porta 33 gols a l’OK Lliga, 9 a la Lliga Europea, 7 a la Lliga Catalana, 5 a la Copa del Rei –en la qual va ser MVP- i 4 més a la Supercopa. I encara té per endavant un mínim de set partits, fet que de ben segur farà augmentar el seu número de gols una temporada més.

Llorca, a prop dels 40 a Nacional

I és que amb els quatre gols anotats al Parroquial de Tordera aquest cap de setmana, Sergi Llorca s’ha convertit en el màxim golejador de la Primera Nacional, segona categoria de l’hoquei patins, amb 38 gols en vint enfrontaments. El Barça Lassa B, que a més és el líder de la divisió de plata, també compta amb el màxim golejador, que té una mitjana d’1,9 gols per partit i és l’equip que més marca amb un total de 111 dianes.

Declaracions dels protagonistes

Pablo Álvarez

“És molt jove i quan ve a entrenar amb el primer equip s’implica molt, és molt disciplinat i aquesta actitud l’ajuda a progressar”.

“Una xifra de gols? No me’n marco cap, el meu gran repte és guanyar la Lliga i la Lliga Europea. Prefereixo marcar pocs gols i importants que no molts i que no ens serveixin”.

Sergi Llorca

“Amb el Barça B estem en una gran línia, som els primers, i portar 38 gols no és el més important per a mi, vull seguir formant-me”.

“Quan puc entrenar amb el primer equip em fixo molt en el Pablo, en els seus moviments, en el seu toc de bola i en el seu gran 1 contra1”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut