Matías Pascual seguirà al Barça Lassa fins al 2020

Matías Pascual seguirà al Barça Lassa fins al 2020

El totterreny argentí, de 26 anys, seguirà quatre temporades més defensant la samarreta blaugrana

El FC Barcelona Lassa i Matías Pascual han arribat a un acord per a la continuïtat del jugador argentí a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2020. L'actual contracte finalitzava aquest 30 de juny i el nou acord és per a quatre temporades.

Pascual, de 26 anys, va arribar al club blaugrana a l’estiu del 2013, ha guanyat un total d'11 títols, i aquest curs ha marcat 28 gols amb el Barça Lassa en totes les competicions oficials.

Tres anys d'èxits

Matías Pascual va arribar al Barça Lassa a l'estiu del 2013 procedent del Liceo de la Corunya. En la seva primera temporada ja va tastar la victòria amb la consecució de la Supercopa, l'OK Lliga i la Lliga Europea i, a poc a poc, la seva incidència dins de l'equip va anar creixent.

El curs 2014/15 va aconseguir quatre títols, entre els quals hi ha una altra Lliga i una altra Lliga Europea, mentre que aquesta temporada 2015/16 Pascual ha estat bàsic per aconseguir quatre títols més: Copa Continental, Supercopa d'Espanya, Lliga i Copa del Rei.

Màxima polivalència

No es pot definir una posició per a Matías Pascual. L'argentí rendeix tant en posicions defensives com a l'atac. Bona prova d'aquesta polivalència són els 28 gols que ha aconseguit aquesta temporada, 20 dels quals a l'OK Lliga, i que són el seu màxim amb el club blaugrana. Les pròximes quatre temporades Pascual continuarà sent un jugador cabdal per al Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut