fcb.portal.reset.password

Marc Gual, a les oficines del Club. FOTO: V. SALGADO - FCB

Marc Gual, amb Toni Miró, mànager esportiu de la secció. FOTO: V. SALGADO - FCB

Marc Gual, amb Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció. FOTO: V. SALGADO - FCB

Marc Gual seguirà lligat una temporada més al Barça Lassa d’hoquei patins. El FC Barcelona i el jugador de Sant Sadurní d’Anoia han arribat a un acord per allargar el seu vincle contractual, que acabava aquest pròxim mes de juny, fins al 30 de juny del 2017. Gual, que va arribar l’estiu del 2011 a l’entitat blaugrana, sumarà sis temporades un cop finalitzi el seu contracte.

El defensa català, de 35 anys, segueix sent una peça clau en els esquemes de Ricard Muñoz. El ‘3’ blaugrana aporta una solidesa extraordinària a l’equip i és un dels jugadors que millor veu l’hoquei del panorama mundial, fet que es reflecteix amb les 14 assistències que ha repartit aquesta temporada als seus companys a l’OK Lliga, convertint-se en el màxim assistent del Barça Lassa. A més, ha marcat 12 gols, sent el tercer màxim golejador de l’equip a la Lliga per darrere d’Álvarez i Ordoñez.

13 títols guanyats

El palmarès de Marc Gual al Barça augmenta any rere any. Des de la seva arribada l’estiu del 2011 el defensa sadurnienc ha guanyat un total de 13 títols, entre ells dues Lligues europees, o tres OK Lligues. A més, en els pròxims dies Gual i el Barça Lassa intentaran aconseguir la Copa del Rei, mentre que encara hi ha en joc l’OK Lliga i la Lliga Europea.

Les declaracions de Marc Gual

"Estic molt content de seguir un any mes al Barça, serà la meva sisena temporada quan acabi i content de les coses que hem fet". Vaig començar al Barça el 2011 havent-me d'adaptar i de mica en mica m'he fet un lloc a l'equip. Aquest any estem força bé, en creixement, per afrontar aquest final de temporada".

Tornar a dalt