fcb.portal.reset.password

Lucas Ordoñez, durant l'atenció als mitjans. FOTO: G.PARGA - FCB

Marc Gual, també amb els mitjans. FOTO: G.PARGA - FCB

Lucas Ordoñez i Marc Gual han estat els protagonistes per als mitjans informatius en el primer entrenament de la pretemporada blaugrana. Tots dos jugadors han compartit les seves impressions davant d’aquest curs que comença i han deixat clar que el treball diari serà clau per assolir els objectius marcats. “No ens podem marcar ni parlar de set títols, hem de fer bo cada entrenament, tenir una bona base física i poder estar bé en el moment de la veritat”, ha afirmat Marc Gual, que enceta la seva cinquena temporada com a blaugrana.

Hem de fer bo cada entrenament, tenir una bona base física i poder estar bé en el moment de la veritat

El de Sant Sadurní també ha explicat que no s’han de fixar en cap rival sinó millorar cada dia com a equip. Ha assegurat també que les noves incorporacions arriben per ajudar: “Ja coneixia els jugadors que hem incorporat, són bons jugadors i formem un gran grup. Espero que ens ajudin molt. Són diferents, estem compensats i segur que ens ajudaran a funcionar”. El ‘3’ blaugrana ha afegit: “El que faré és treballar igual o més que l’any passat i que l’entrenador confiï en mi”.

El meu objectiu és ajudar l’equip per seguir guanyant tots els campionats que ha aconseguit

Un dels tres nous reforços d’aquest curs, Lucas Ordoñez, s’ha mostrat molt feliç i esperançat en aquest nou curs que tot just acaba de començar: “Tinc molta il·lusió, fa una setmana que m'entreno per adaptar-me i en tinc moltes ganes. El meu objectiu és ajudar l’equip per seguir guanyant tots els campionats que ha aconseguit”, ha deixat clar el davanter argentí, que la temporada passada va aconseguir més de 50 gols a Itàlia.

Pel que fa a la rebuda dels companys, Ordoñez ha assegurat que ha estat realment bona: “Tots m’han acollit molt bé, he conegut gran gent i m’ha sorprès com de gran és el Barça, la seva organització. És una cosa que no he viscut en altres clubs”, ha admès Lucas, que, per sobre de tot, espera estar “a l’alçada dels altres companys”.

Tornar a dalt