fcb.portal.reset.password

Sergi Panadero, durant una de les proves. FOTO: G.PARGA - FCB

El Barça d’hoquei patins ha començat a rodar aquest dilluns 10 d’agost. Després d’una temporada amb quatre títols –dos dels quals la Lliga i la Lliga Europea–, el nou curs de l’hoquei blaugrana arrenca amb tres cares noves (Edu Lamas, Lucas Ordoñez i Xavi Costa) i la continuïtat de set jugadors i el cos tècnic.

Els actuals campions han començat el matí amb diferents analítiques a l’Hospital de Barcelona, i posteriorment s’han traslladat al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per realitzar la resta de les proves mèdiques, com la prova d’esforç, la dinamometria, osteòpata, podòleg i densitometria, entre d’altres.

L’activitat en el primer dia de feina de l’hoquei patins no s’atura, ja que aquest vespre, al renovat parquet del Palau Blaugrana, els blaugranes es calçaran per primera vegada els patins en la que serà la primera sessió de la temporada. La setmana serà intensa, perquè el primer equip s’entrenarà fins dissabte combinant la pista amb el gimnàs. El primer amistós per veure en acció el Barça 15/16 serà a Tordera, en un triangular contra l’equip local i l’Andorra.


Revisió mèdica Hoquei por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();