fcb.portal.reset.password

Aitor Egurrola amb els nens i nenes de l'Escola El Sagrer / PACO LARGO - FCB

Aitor Egurrola i Matías Pascual han tornat a l’escola aquest dilluns al matí. Els dos jugadors blaugranes han visitat l’escola El Sagrer de Barcelona, situada al barri de la Sagrera de la ciutat barcelonina. El capità de l’equip i el mig argentí han passat gran part del matí amb dos grups de 1r de primària, que en primer lloc han rebut els jugadors amb aplaudiments i després han començat a fer preguntes als protagonistes.

Posteriorment, Egurrola i Pascual han explicat quines són les diferències entre els porters i els jugadors. Més tard, han marxat al pati de l’escola i allà els jugadors del Barça Lassa han fet una demostració de les seves qualitats amb la participació en tot moment dels nens i l'ajuda de l'Institut Barcelona Esport i la Federació Catalana de Patinatge.

Abans d’acabar l’activitat Egurrola i Pascual han signat centenars d’autògrafs i han repartit pòsters a tots els participants de l’activitat, així com a petits curiosos que també s’han apropat a veure els jugadors del Barça Lassa.


FCB Hoquei: visita a l’escola El Sagrer by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();