fcb.portal.reset.password

Aitor Egurrola, aixecant la Copa del Rei. FOTO: PACO LARGO - FCB

La llegenda d’Aitor Egurrola va començar a forjar-se el curs 1998/99 després de debutar amb el primer equip del Barça Lassa a la pista del Liceo. Des d’aleshores i fins aquest 2016, disset temporades després, el Pop Egurrola ha esdevingut un dels millors porters de la història i ha estat cabdal per entendre la història del Barça d’hoquei patins en la modernitat.

Amb la Copa del Rei aconseguida aquest diumenge a Reus contra el Club Patí Vic (4-1), Aitor Egurrola va aixecar la seva primera Copa com a capità, el seu 59è títol com a professional i el trofeu que el situa com el jugador amb més títols de la història a l’hoquei patins. Així, supera un excompany seu, Beto Borregán, que en va guanyar 58 durant la seva carrera. Aquests números inclouen el porter català entre els escollits.

Competència per seguir al màxim nivell

Als seus 35 anys, Egurrola continua sent un dels millors porters del món, i ho demostra en cada partit o entrenament. En aquesta Copa del Rei el protagonisme a la porteria se’l va endur Sergi Fernández, que va fer una Copa esplèndida, però la gran porteria del Barça Lassa no s’entén sense la bona relació entre ambdós, competidors, companys i amics, que posen l’equip per sobre del lluïment personal.

15 OK Lligues, 10 Copes d’Europa i 8 Copes del Rei formen part de l’extens currículum de títols del gran capità, que té contracte fins al 30 de juny del 2017 i que en una temporada i mitja té temps, juntament amb els seus companys, d’engreixar el seu palmarès de títols de la secció d’hoquei patins i també el seu museu particular.

El palmarès complet d'Egurrola

15 Lligues
10 Copes d'Europa
10 Copes Continentals
9 Supercopes d'Espanya
8 Copes del Rei
3 Copes Intercontinentals
3 Copes Ibèriques
1 CERS

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();