La pretemporada del Barça d’hoquei 2015/16, definida

La pretemporada del Barça d’hoquei 2015/16, definida

Els homes de Ricard Muñoz tornaran a la feina el 10 d’agost i també faran una estada a El Montanyà per preparar el curs 2015/16 L’inici de l’OK Lliga, encara per confirmar-se, apunta cap a mitjans de setembre i els blaugranes tindrien un octubre atapeït

El Barça d’hoquei patins 2015/16 començarà a rodar el pròxim 10 d’agost. El primer dia, com és habitual, servirà per fer les tradicionals proves mèdiques i físiques als jugadors, que hauran gaudit de més d’un mes de vacances. Els deu jugadors que formaran la primera plantilla i que estan convocats per a aquell dilluns són Aitor Egurrola, Sergi Fernández, Edu Lamas, Marc Gual, Matías Pascual, Lucas Ordoñez, Xavi Costa, Pablo Álvarez, Sergi Panadero i Xavi Barroso.

Preparació a El Montanyà

Els primers entrenaments que dirigirà Ricard Muñoz d’aquest nou curs seran al Palau Blaugrana, mentre que la segona setmana d’entrenaments serà fora de Barcelona. I és que l’equip passarà cinc dies intensos a El Montanyà, a Seva, del 17 al 22 d'agost. En aquest lloc idíl·lic i tranquil els catalans començaran a preparar encara amb més intensitat la nova temporada, que es preveu igual o més dura que les anteriors, amb resultats sensacionals i dues Lligues de Campions seguides.

El calendari, per aprovar

Cal destacar que aquest curs 2015/16 es posarà en marxa una nova competició, l’anomenada Lliga Catalana, que disputaran 12 equips de l’OK Lliga. Aquesta competició enfrontarà, en tres grups diferents, equips de la màxima competició, i de ben segur que serà un bon moment per mesurar sensacions. Cal recordar que l’inici de l’OK Lliga, que es coneixerà el dia 17 de juliol, serà clau per saber les dates de la Lliga Catalana i la Supercopa d’Espanya.

El que és segur és que l’inici de temporada per als homes de Muñoz serà atapeït i complicat, ja que hi haurà en joc tres títols (Lliga Catalana, Supercopa i Copa Continental), i les primeres setmanes seran molt dures.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut