fcb.portal.reset.password

Lamas, Costa i Ordoñez, al gimnàs. FOTO: FCB

Els tres fitxatges del Barça d’hoquei patins per al nou curs 2015/16 ja treballen al gimnàs del Palau Blaugrana. Sota les ordres del preparador físic, Eric Roqueta, les noves incorporacions ja comencen el seu procés d’adaptació. Edu Lamas, que prové del Liceo, Xavi Costa, que ve del Reus Deportiu, i Lucas Ordoñez, que ha jugat l’últim curs al Valdagno, comencen a posar-se a punt per a una nova temporada que serà realment exigent amb la disputa de set competicions.

Amb ganes de començar

En tenim moltes ganes, tenim mono d’hoquei, tenim ganes de començar amb els companys”, comenta Xavi Costa, mentre que Edu Lamas ha explicat: “Havíem parlat de fer uns dies abans per adaptar-nos i aquí estem, volem arribar en la millor dinàmica”. Finalment, Lucas Ordoñez ha afirmat: “Hem començat una setmana abans, tenim moltes ganes de començar i estar el màxim d’adaptats possible”.

A banda de les noves incorporacions, diversos jugadors de la primera plantilla, com Sergi Fernández, Xavi Barroso i Sergi Panadero, també han passat pel Palau per començar a treballar de cara al nou curs, mentre que Pablo Álvarez i Matías Pascual continuen fent treball de recuperació per arribar al primer dia de la pretemporada en les millors condicions possibles. Marc Gual i Aitor Egurrola també treballen segons un pla d’entrenament específic.


Les noves incorporacions del Barça d’hoquei ja... por fcbarcelona
Tornar a dalt