fcb.portal.reset.password

El diumenge 6, Barça Lassa - Liceo al Palau

Aquest diumenge, 6 de març, serà vibrant i ple d’emocions al Palau Blaugrana. I és que els socis i aficionats del Barça podran fotografiar-se amb la Copa del Rei d’hoquei patins que el primer equip va aconseguir a Reus el cap de setmana passat, la 20a Copa de la història de la secció. Serà des de les 10 h del matí i fins a minuts abans que comenci el Barça Lassa - Hockey Club Liceo, cap a les 11.30 hores.

Aquestes fotografies es podran fer als afores del Palau Blaugrana, a la zona del Boulevard, davant de la FCBMegastore, on habitualment els aficionats han pogut immortalitzar el seu moment amb els trofeus que ha guanyat el Barça d’hoquei patins. Posteriorment, minuts abans del partit, el Barça Lassa, de mans del seu capità, Aitor Egurrola, oferirà al públic que s’apropi al Barça – Liceo el trofeu de Copa que feia tres temporades que no s’aconseguia.

Cal recordar que per al Barça Lassa – Liceo, el partit d’anada del quarts de final de la Lliga Europea, els socis tenen l’entrada gratuïta, i que el preu per al públic en general és de 9 euros.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB LASSA - LICEO::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/4257/session/262886/step1r2?utm_source=facebook&utm_medium=capcalera-ca&utm_campaign=hole-1-4-lic::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();