fcb.portal.reset.password
Josep Ramon Vidal-Abarca, Ricard Muñoz i Sergi Panadero han fet entrega al Museu de l'última Copa del Rei aconseguida

Josep Ramon Vidal-Abarca, Ricard Muñoz i Sergi Panadero han fet entrega al Museu de l'última Copa del Rei aconseguida / Foto: VÍCTOR SALGADO

La 20a Copa del Rei de la història del Barça Lassa d’hoquei patins ha estat entregada al Museu del Club aquest dimecres. Aquest trofeu, aconseguit de manera brillant al mes de febrer passat a Reus, és el tercer d’aquesta temporada per a la secció, que a l’inici del curs va guanyar la Copa Continental i la Supercopa d’Espanya.

L’acte d’entrega de la Copa al Museu ha comptat amb la presència de Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció, de Ricard Muñoz, entrenador i secretari tècnic i de Sergi Panadero, segon capità de l’equip, i que ha estat el representant de l’equip en aquest acte. Qui no ha pogut estar present en aquesta cita ha estat Aitor Egurrola, a causa de la seva recent paternitat.

A continuació, les declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

“És una gran satisfacció perquè els últims anys ens havíem quedat a les portes. A més, és un incentiu per continuar treballant en una temporada que està sent molt satisfactòria. L’equip va estar a un gran nivell durant tota la Copa, però la final va ser un partit molt travat en què les coses van ser molt difícils i vam haver de treballar molt per endur-nos aquest trofeu”.

Sergi Panadero

“Feia tres anys que no la guanyàvem i era una espina que portàvem clavada. És una competició a la qual anàvem amb la màxima il·lusió i vam intentar portar-la cap al Palau. Vam fer una competició molt seriosa i molt concentrats des del primer partit”.

“Sempre que ens puguem veure pel Museu serà un bon senyal”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();