Hockey Club Liceo – FC Barcelona Lassa: Sentenciar a Riazor per estar a la Final Four

Hockey Club Liceo – FC Barcelona Lassa: Sentenciar a Riazor per estar a la Final Four

Els homes de Ricard Muñoz defensen el 6-0 de l’anada en el partit de tornada dels quarts de final “No podem pensar que estem classificats”, comentava el capità Aitor Egurrola a la prèvia del partit

Ha arribat el dia de sentenciar l’eliminatòria dels quarts de final de la Lliga Europea. El 6-0 aconseguit al Palau Blaugrana s’ha de refermar aquest dissabte (16.45 h, Esport3, Barça TV i streaming) per poder jugar una nova Final Four. L’equip més llorejat d’Europa vol continuar fent història i no es pot confiar a casa d’un històric que juga a casa seva i que sap que té molt a guanyar i poc a perdre.

El rival

Arriba al partit amb diversos dubtes, però no deixa de ser temible. En atac és un dels equips més perillosos d’Europa i liderats per Jordi Bargalló són molt complets quan s’avancen en el marcador. El 6-0 en contra del partit d’anada és un desavantatge per als de Carlos Gil, tot i que són conscients que a casa seva i davant de la seva gent poden complicar les coses al Barça. L’últim precedent dels blaugranes a Riazor va acabar amb empat a 3 gols el curs 2014/15.

El Barça

Arriba a la Corunya amb tota la plantilla al complet, amb l’excepció d’Edu Lamas, lesionat de llarga durada, tot i que ha viatjat amb l’equip per donar suport als seus companys. El seu lloc l’ocupa Nil Roca, del júnior, habitual les últimes setmanes. “No podem pensar que estem classificats”, comentava el capità Aitor Egurrola a la prèvia del partit. Per tant, el Barça Lassa no es refia del 6-0 de l’anada i sortirà a guanyar el partit, com és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut