FC Barcelona Lassa - Sporting CP: Només val la remuntada al Palau

FC Barcelona Lassa - Sporting CP: Només val la remuntada al Palau

Els blaugranes han d'aixecar dos gols en contra aquest dissabte al Palau si volen aconseguir la que seria la 17a Copa Continental de la seva història

Ha arribat el dia. No hi ha marge d'error possible i cal fer un gran partit per ser campió de la Copa Continental. No serà gens fàcil tot i jugar al Palau, ja que l'Sporting Clube de Portugal compta amb una renda de dos gols. Però si algú pot remuntar, si algú pot capgirar una eliminatòria, aquest és el Barça d'hoquei amb el suport del Palau Blaugrana, que presentarà una bona entrada.

El rival

Arriba amb la confiança alta, tot i que, com el Barça Lassa, també va caure en el seu compromís intersetmanal a la pista del Braga (4-2). Compta amb jugadors de primer nivell com Centeno, Tuco Ábalos, Cacau o Ángelo Girao, un dels porters més importants de Portugal. Entrenats per Nuno Lopes, l'Sporting Clube sortirà al Palau a defensar la renda de dos gols aconseguida a Lisboa, tot i que si el Barça venç per dos gols, encara que marquin, no compta el valor doble dels gols a camp contrari i hi hauria pròrroga.

El Barça

No podrà comptar amb Pascual, que serà substituït pel jove Nil Roca. Té les ganes, ambició i ha treballat dur per poder remuntar aquesta eliminatòria i aixecar el títol al Palau. És, sens dubte, un dels grans reptes de l'equip de Ricard Muñoz en aquest inici de temporada i l'equip es mostra confiat i capaç d'aconseguir-ho. L'equip busca la 10a Copa Continental (17 en total si se sumen les Supercopes d'Europa) en una tarda que esperen que sigui màgica al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut