FC Barcelona Lassa – Reus Deportiu: Que el Palau sigui una festa

FC Barcelona Lassa – Reus Deportiu: Que el Palau sigui una festa

Els blaugranes reben aquest divendres (21 h) un Reus que es juga l’accés a la Lliga Europea en un dia en què l’equip rebrà el trofeu de l’OK Lliga

Aquest divendres el Palau Blaugrana ha de ser una festa. I és que en els prolegòmens del Barça Lassa - Reus Deportiu (divendres 27, 21 hores, Barça TV, Esport3 i streaming) hi haurà l’oferiment dels títols del Júnior i del Barça B d’hoquei patins a l’afició: el campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya per part dels primers i la Copa de la Princesa, que ja van celebrar al Palau, per part dels segons, que el cap de setmana passat també van aconseguir el títol de Lliga a la Primera Nacional, un fet històric per a la secció. Posteriorment, un cop finalitzi el matx, el primer equip rebrà el trofeu de campió de l’OK Lliga.

El rival

Els dos últims partits que resten de Lliga són dues finals per al Reus Deportiu que entrena Enrico Mariotti. I és que en joc hi ha el premi de disputar la Lliga Europea, fet que convertirà el partit del Palau en un gran espectacle. Actualment són quarts a la taula amb 48 punts, un més que el seu màxim perseguidor, el Moritz Vendrell. Tot fa pensar, però, que s’ho jugaran tot en l’última jornada en un duel d’emocions fortes entre tots dos equips. Tot i així, el Reus buscarà de ben segur un triomf al Palau amb les seves grans armes: Marín, Platero, Coy i Roger Molina a la porteria, entre d’altres.

El Barça

Amb el dubte fins a última hora de Marc Gual, que arrossega una lumbàlgia que li va impedir jugar a la pista del Liceo, els de Ricard Muñoz, que no s’hi juguen res més que l’honor, afronten el matx amb la màxima professionalitat. Els blaugranes volen que el Reus no posi aigua al vi en la que ha de ser la gran festa de l’afició per celebrar una OK Lliga que el Pop Aitor Egurrola elevarà al cel del Palau un cop acabi el partit.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB LASSA - REUS::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/4093/session/233048/step1r2?utm_source=twitter&utm_medium=tweet-ca&utm_campaign=hool29-reus::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut