FC Barcelona Lassa – Recam Làser CH Caldes: El campió torna a jugar a casa

FC Barcelona Lassa – Recam Làser CH Caldes: El campió torna a jugar a casa

Els de Ricard Muñoz s’estrenen a casa aquest nou curs reben la visita d’un Caldes que a la Lliga Catalana va complicar les coses “És un equip al qual costa molt crear-li ocasions de gol”, comenten els blaugranes, que recuperen Sergi Fernández

El Barça Lassa d’hoquei patins disputa aquest diumenge (12.30 hores, Barça TV i streaming) el primer partit del nou curs al Palau, a casa. Després del 3-5 aconseguit a Alcoi fa una setmana, els blaugranes reben un Recam Làser CH Caldes molt motivat en el que serà el seu primer partit -va ajornar el primer matx- a la màxima categoria en més de 30 anys. Per tant, els del Vallès Oriental arriben al coliseu blaugrana sense por, sense res a perdre, i això els converteix en un rival realment perillós.

El rival

Ha mantingut la majoria del bloc que va aconseguir l’ascens des de Primera Nacional i ha incorporat dos jugadors amb experiència a l’OK Lliga. Jassel Oller i Humberto Mendes, que provenen de l’igualada i el Manlleu, són dos jugadors que aportaran a l’equip d’Eduard Candami més profunditat i més contundència tant en atac com en defensa. A més, l’equip de Caldes compta amb jugadors de gran nivell com Cesc Campor a la porteria, Xavi Rovira, Jordi Urbano, Alexandre Acsensi o Jacint Molera, entre d’altres. Roger Acsensi, que ha disputat el Mundial Sub 20, podria afegir-se a la convocatòria.

El Barça

Recupera Sergi Fernández, que ha superat una microruptura en els isquiotibials, i té tota la plantilla al complet. Els homes de Ricard Muñoz van començar la temporada amb un gran triomf a la pista de l‘Enrile PAS Alcoi (3-5) i aquest diumenge volen seguir sumant davant la seva afició en el primer partit d’OK Lliga al Palau des del mes de maig. Serà el debut a casa, en OK Lliga, de Xavi Costa, Lucas Ordoñez i Edu Lamas, que ja van debutar durant la Lliga Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut