FC Barcelona Lassa - Noia Freixenet: Duel històric amb un objectiu comú

FC Barcelona Lassa - Noia Freixenet: Duel històric amb un objectiu comú

Els blaugranes es veuen les cares a les semifinals de la Copa del Rei (19 h) amb un Noia Freixenet en una bona línia de resultats En l’únic duel d’aquesta temporada el Barça Lassa va superar l’equip de la capital del cava per 5-1 al Palau Blaugrana

Ha arribat el dia de disputar la primera semifinal de la Copa del Rei. Ha arribat el dia de fer un pas més i plantar-se a la final de la competició del KO. L’equip de Ricard Muñoz ha estat el conjunt que amb més solvència s’ha classificat per a la següent ronda i aquest dissabte, a partir de les 19 h i amb les càmeres d’Esport 3 en directe, espera fer un bon partit per superar un Noia Freixenet que té el mateix objectiu.

El rival

Combina veterania i experiència amb dosis de joventut. Compta amb jugadors de primer nivell com Xavi Caldú, Eloi Albesa, Aleix Esteller, el porter Luis Gil, Jordi Del Amor, Ferran Rosa i els joves Arnau Xaus i Marc Palau, que formen un equip molt sòlid i que està fent una gran temporada. En el partit de quarts de final els de Sant Sadurní van superar el CH Caldes en un partit agònic que es va decidir després de 12 penals. Aquest curs l’única vegada que els dos equips s’han vist les cares el Barça Lassa va vèncer per 5-1.

El Barça

Va vèncer amb molta solvència i superioritat l’Igualada als quarts de final (8-0), i sap que haurà d’estar els 50 minuts concentrat per superar un Noia Freixenet que ho donarà tot. Amb la baixa coneguda d’Edu Lamas, Ricard Muñoz ja va poder recuperar Sergi Panadero per al primer partit de la competició, tot i la seva fractura en un dit del peu. A partir de les 19 h la lluita per un lloc a la final està servida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut