FC Barcelona Lassa - Moritz Vendrell: Tercer assalt contra un rival en alça

FC Barcelona Lassa - Moritz Vendrell: Tercer assalt contra un rival en alça

És el tercer cop aquesta temporada que es veuen les cares després de la Lliga Catalana i la Supercopa d’Espanya El Vendrell ha sumat 7 dels últims nou punts disputats i es troba en el millor moment de l’actual temporada

L’OK Lliga no s’atura i aquest dimarts hi ha una nova cita al Palau Blaugrana (12.30h, Barça TV i streaming). Serà l’11a jornada de la competició i el Barça Lassa rebrà un rival de Lliga Europea, un Moritz Vendrell que tot i no començar de la millor manera la temporada ha encadenat una sèrie positiva de resultats que l’han fet sumar set dels últims nou punts i a Europa és segon classificat i en les places que donen accés als quarts de final. Els homes de Guillem Pérez ja s’han enfrontat dos cops a l’equip blaugrana: a la final de la Lliga Catalana, amb triomf vendrellenc, i a la semifinal de la Supercopa d’Espanya, amb victòria blaugrana. El tercer assalt, aquest dimarts.

El rival

És un equip molt complet i compta amb jugadors de primer nivell. L’exblaugrana Sergi Miras lidera un equip que compta també amb el talent ofensiu d’Eloi Mitjans i la rauxa i força de Xixi Creus i Jordi Ferrer. Tampoc cal oblidar l’experiència de Francesc Gil i la joventut i profunditat de David Martínez i Xavi Aldrich. A la porteria compta amb dos grans porters com Xus Fernández i Guillem Fox –format al Barça- i que sempre han fet un bon paper davant els blaugranes. Actualment ocupa la 7a posició de la taula amb 15 punts i es troba en un bon moment de forma.

El Barça

De nou tindrà el dubte de Sergi Fernández fins a última hora. El porter blaugrana evoluciona favorablement i les sensacions del dia de partit seran clau per saber si entra a la convocatòria. Els vuit jugadors de pista estan en bones condicions i Ricard Muñoz podrà comptar amb tots ells. Els blaugranes, que han retallat dos punts al líder, el CP Vic, busquen tres punts més que els permetin encarar amb més confiança el partit contra el Porto al Palau Blaugrana el pròxim dissabte (12h) i que és decisiu per al desenllaç del grup europeu. Abans, però, només es pot pensar en el Moritz Vendrell.

[[BOTOVERMELL::PARTIT EN DIRECTE++PER STREAMING::https://www.youtube.com/watch?v=Q79jwBZTexM::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut