fcb.portal.reset.password

Pablo Álvarez, en una acció contra el Vendrell al Palau. FOTO: Arxiu FCB

Primer títol de la temporada en joc. La final de la Lliga Catalana que es disputa aquest diumenge, 12.30 hores i en directe per Esport3, entre el Barça Lassa i el Moritz Vendrell és la primera a la qual arriben els homes de Ricard Muñoz, que esperen sumar el primer títol del curs a l’Ateneu de Sant Sadurní. L’equip blaugrana va aconseguir el seu pas a la final superant el Monbús Igualada per 2-1, mentre que el Moritz Vendrell va desfer-se, també per un gol de diferència, al CP Voltregà (5-4).

El Barça

L’equip del Palau Blaugrana afronta la primera final de la temporada amb tot l’equip al complet. Pablo Álvarez, que va disputar la semifinal contra l’Igualada i que és el màxim golejador a la competició del Barça amb sis gols, surt d’un procés gripal però podrà disputar la final de la Lliga Catalana. La resta dels jugadors, tot i les poques hores de descans entre partit i partit, estarà a les ordres de Ricard Muñoz.

El rival

El Moritz Vendrell ha canviat diverses peces. La primera, amb l’arribada de Guillem Pérez a la banqueta, que ha arribat acompanyat de Francesc Gil i Xavier Aldrich a un equip que manté la seva columna vertebral amb l’exblaugrana Sergio Miras, Xixi Creus, Jordi Ferrer o Eloi Mitjans, entre d’altres. L’equip vendrellenc, que va acabar el curs 2014/15 en tercer lloc, és un dels grans de l’OK Lliga i de la Lliga Europea.

Tornar a dalt