FC Barcelona Lassa - Moritz Vendrell: El primer títol del curs, en joc

FC Barcelona Lassa - Moritz Vendrell: El primer títol del curs, en joc

Els blaugranes s’enfronten a la final de la Lliga Catalana a un Moritz Vendrell que a la segona semifinal va superar el Voltregà per 5-4 Els de Ricard Muñoz busquen aquest diumenge, a Sant Sadurní, el primer títol de la temporada amb la Lliga Catalana

Primer títol de la temporada en joc. La final de la Lliga Catalana que es disputa aquest diumenge, 12.30 hores i en directe per Esport3, entre el Barça Lassa i el Moritz Vendrell és la primera a la qual arriben els homes de Ricard Muñoz, que esperen sumar el primer títol del curs a l’Ateneu de Sant Sadurní. L’equip blaugrana va aconseguir el seu pas a la final superant el Monbús Igualada per 2-1, mentre que el Moritz Vendrell va desfer-se, també per un gol de diferència, al CP Voltregà (5-4).

El Barça

L’equip del Palau Blaugrana afronta la primera final de la temporada amb tot l’equip al complet. Pablo Álvarez, que va disputar la semifinal contra l’Igualada i que és el màxim golejador a la competició del Barça amb sis gols, surt d’un procés gripal però podrà disputar la final de la Lliga Catalana. La resta dels jugadors, tot i les poques hores de descans entre partit i partit, estarà a les ordres de Ricard Muñoz.

El rival

El Moritz Vendrell ha canviat diverses peces. La primera, amb l’arribada de Guillem Pérez a la banqueta, que ha arribat acompanyat de Francesc Gil i Xavier Aldrich a un equip que manté la seva columna vertebral amb l’exblaugrana Sergio Miras, Xixi Creus, Jordi Ferrer o Eloi Mitjans, entre d’altres. L’equip vendrellenc, que va acabar el curs 2014/15 en tercer lloc, és un dels grans de l’OK Lliga i de la Lliga Europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut